2777
2789
عنوان

کاش به اندازه این زن خوشبخت بودم 🫠❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 179 پست

اتفاقا چون زن دوم سیده مسوولیت کاری که کرده و یه زن و زندگیشو نابود کرده سنگینتره مگه خراب کردن زندگی یه زن و بچه هاش موفقیته که رمز بخواد خدا اوم زنو به حال خودش رها گرده

خاک تو سر دخترشون که مادرش رو ول کرده به کسی که اشیونه مادرش رو خراب کرده میگه مامان من تو این داستان تو غیر از یه مشت ادم خنگ چیزی ندیدم رفتار هیچ کدومشون طبیعی نیست

این دیگه غبطه خوردن نداره یه مرد هول و هوس باز که به خاطر هوسش از همچی گذشته اینم اسمش عشق و دوست داشتن نیست فقط هوسبازی اون مردکه همین

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقا علاقه ندارم فقط میخوام بدونم چیکار کرده که مادر های ما نتونستن بکنن و حتی ما نسل جدید ها که د ...

عشق اینه دو نفر به یه اندازه همو دوست داشته باشن همدیگرو درک کنن زندگیشونو با هم بسازن نه اینکه زن با زبان چرب و چیل سر شوهر احمق ساده لورو شیره بمالونه تمام جیبشو خالی کنه محتاج یه تیکه نون بشه که بره پولشو بده دماغ درست کنه پزشو بده

ببین اون بدبخت چقدر احساس حقارت میکنه که اینقدر به خودش میرسه تا به قول خودش محمد سیاه عاشقش بمونه

بعدشم چرا پیدا نمیشه کسی که دنبال آدم درست بگرده همه چی تمومشو پیدا میکنه کسیم که دنبال خیانتکار بگرده پیدا میکنه

هردو عاشق حساب میشن ولی آن کجا و این کجا

من کاری ندارم و قضاوتم نمیکنم که کدوم اشتباه کردن و چرا، ولی همچین اخلاق و رفتاری اصلا غبطه خوردن نداره .

عجیبه که اطرافت زن خوشبخت و جذاب فقط ایشونه ولی از نظر من فقط یه زن با سیاست و پر مکر و حیله اومد .

منظورم خیانت نبود منظورم این بود یکی باشه در این حد عاشقم بشه من واقعا خوشگل تر از زن دومی این یارو ...

کجا دی ماهی ها شانس دارن

یکی از اقوام دو تا خواهر دی ماهی...یکیشون طفلک جوون مرگ شد زیر خروارها خاک...اون یکی هم شوهرش بهش خیانت کرد انقدرم طفلک مظلومه...

تموم میشه هر شبی...
خب اگه سیدها رو قبول دارین منم سید هستم میگم ظلم عاقبت نداره.خونه ظلم خرابه.شما هم با طرفداری از اون ...

من به مامانم میگم آخر و عاقبت این زن چی میشه؟

میگه اون ۵ تا بچه سید داره شفاعتش رو میکنن

مامانم هم تسخیر کرده این زنه

جوری مامانم طرفشو میگیره انگار این زن اوله و بهش ظلم شده

میبینی توروخدا؟😂

عزیزم بخدا که راست میگم همچین مردی پیدا نمیشه حتی پدر های ما

ببخشیدا زن کثافت از بی عزت نفسی به بادمجون سیاه داره عشق الکی میده و می پرسته...خرجشم که داره میده...خب مردک هوا برش داشته فکر میکنه خودش گوهی و زنه هم عنیه...والا

تا حالا انقد بد حرف نزده بودم آخه همچین غبطه میخوری و خودت رو زدی به نفهمیدن.

تموم میشه هر شبی...
اسم اولاد پیغمبر رو خراب نکنسید هست و نیست ربطی ندارد آدم به درد نخور ربطی به سید بودنش ندارهاحس میک ...

اولا که شما اجازه نداری بهم توهین کنی من اجازه نظر دادن رو دادم و گفتم شما دلسوزید منو نصیحت کنید

دوما شما علاوه بر توهین به من دارید به خانواده منم تهمت میزنید و انگ زن ستیزی میزنید در حالی که من به شدت مخالف خیانتم

سوما هزار گفتم دلیل غبطه خوردنم به این زن رو شما هم اگه متوجه نشدید مشکل خودتونه

خوشحال شدم روز خوش

اول صبحی ریدم تو نی تی سایت😩😩

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

زن اول و دوم از نظر قیافه چطورن دومی خوشگل تره مگه نه🤔

اره ولی نه اونقدر که بگیم خفن و جذاب

مثل نگار عشق ابدی لوند و جذاب باشه نیست

ی زن کاملا معمولیه

نمیدونم چی داره توی وجودش که بقیه زن ها و ما دخترا نداشتیم

همه ما پارتنر داشتیم و همه زنا هم شوهر دارن

اما تا این حد من ندیدم که محبوب و خدا باشن

که ی زن کاملا معمولی انقدر شانس داره

در حالی که هستن دختر های زیباتر از این که به چه روزی افتادن

هر چیزی که اینزن داره توی ظاهرش نیست

ی چیز دیگه ای هست

نمیدونم چیه