2777
2789
عنوان

کاش به اندازه این زن خوشبخت بودم 🫠❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 192 پست
رمزش خراب بودنشه عزیزم نمیخواد زحمت بکشی چیزی رو بفهمیهمه ی خرابا سلیطه و خونه خراب کن هستنمحمد و هر ...

هیچکس جرعت نداره به زن دممی حرف بزنه

منم دلم میخواد شوهر آیندم اینجوری باشه و نزاره کسی بهم بی احترامی کنه

همه ما زنا احترام میخواییم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر کنم مادرت زن دومی رو بیشتر دوست داره یا یه نسبتی باهاش داره بعد سن هر دو خانوم و بچه هاشون چقدره ...

مامانم میگه زن اولی سرده و از جمع فاصله میگیره

اما زن دومی گرمه و با نمکه و دوسش دارم

هیچکس جرعت نداره به زن دممی حرف بزنه منم دلم میخواد شوهر آیندم اینجوری باشه و نزاره کسی بهم بی احترا ...

احترام از راه درستش و اون عشق و علاقه و شعور طرف مقابل خوب و ارزشمنده

نه از راه بی شرفی ک بقیه به خاطر ترس از ابرو و...به یکی احترام بذارن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

اسی از حرفای بعدتر فهمیدم تنها رمز خوشبختیت .پیدا کردن یه شوهر سیاهه..محمدم باشه اسمش چه بهترر

یه محمد سیاهم تو پیدا کنی ایشالله

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

منظورم خیانت نبود منظورم این بود یکی باشه در این حد عاشقم بشه من واقعا خوشگل تر از زن دومی این یارو ...

به خدا شوهرای ما بیشتر از همین مرتیکه سیاه دوستمون دارند، اما خب نمینمیایم به همه بگیم داریم زندگیمونو می کنیم به دور از هیاهو و جنجال و نمایش، عشق وقتی قشنگه که فقط قلبت خونه یه نفر باشه و اولی و آخری باشه، نه اینکه عین گاراژ در تردد باشند دلبرات

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
رمزش خراب بودنشه عزیزم نمیخواد زحمت بکشی چیزی رو بفهمیهمه ی خرابا سلیطه و خونه خراب کن هستنمحمد و هر ...

مادربزرگم از بین تمام بچه های برادرش محمد رو بیشتر از همه دوست داشت

محمد هم خودش سید هست هم زن دومش

مادربزرگم میگفت بچه های زن دوم سید دو شرفه هستن

جد مادربزرگم امام سجاد هست

بنابراین کل اقوام به محمد احترام میکنن

و همینطور به زن دوم این یارو

مامانم میگه زن اولی سرده و از جمع فاصله میگیره اما زن دومی گرمه و با نمکه و دوسش دارم

واقعا شما و مادرتون طرز فکر عجیبی دارین!!!!!

چون آدم خونگرمی هس باید دوست داشته بشه اینجور ادمی آخه!!!!!!!!!!

خب وقتی دوست داشته بشه

بهش احترام هم گذاشته میشه

و هر روز پرروتر از قبل میشه

و در برابر زن اول سرکش تر

اینجور آدما باید طرد بشن

اگه نمیشه طردشون کرد

لااقل رفتار خنثی باهاشون داشت

ک امثال مادرتون بهشون بها میدن

به مامانم گفتم مگه نمیگن عاشقا به هم نمیرسن پس چرا این دو تا رسیدن؟ مامانم گفت همه عاشقا که اینطوری ...

این عاشقی نیست هرزگی و هوس بازیه بین زن دوم و ممدسیاه

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

مامانم میگه زن اولی سرده و از جمع فاصله میگیره اما زن دومی گرمه و با نمکه و دوسش دارم

مامانت خب مشخصه که از دور میبینه و قضاوت میکنه.

شاید اگه پدرتون هم مثل ممدسیاه بود و هوو می آورد سر مادرتون ، اونوقت میفهمید سردی و بی نمکی دلیل بر خیانت مرد یا بی ارزش بودن زن نیست

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃