2777
2789
عنوان

چی فکر میکردیم و چی شد

371 بازدید | 42 پست

وقتی باردار بودم همش میگفتم ایشالله دختره

رفتم سونو و دکتر گفت دختره بچتون از خوشحالی نمیدونستم چیکار کنم

همش تصورم یه دختر تپلی قشنگ و شیرین زبون بود

همش کارای دخترونشو تصور میکردم ذوق میکردم خوشحال بودم دیگه آخه دنیای دختربچه ها قشنگه

ولی حیف و صدحیف

برای دل خودم نوشتم اینجا بمونه اگه خدا خواسته قلبیمو میداد چرخ فلکش از کار میفتاد

این رسم خدا و بندگی نبود

برای حاجت دلم آمینی مهمونم کن🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان دختر لاغر دارین ؟

اگه بی ادبی کردی و جوابت رو ندادم دلم رو شکستی حرفت تو ذهنم میمونه و نمیبخشمت یادت باشه تا یکی تاپیک میزنه از کار بدش میگه حرف مزخرف بی ادبی تحویلش ندی حتما مشکلش هست دلیلی نداره وقتی خودش داره میگه کارش اشتباه بود تو بخوای بهش چرت و پرت تحویل بدی همون بهتر که تو نظر ندی امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔

دختره

چرا پس میگی خواسته قلبیتو نداده؟

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

لاغر لجبازه زبون نفهم

عزیززززم

درست میشه

منم لاغر بودم

اگه بی ادبی کردی و جوابت رو ندادم دلم رو شکستی حرفت تو ذهنم میمونه و نمیبخشمت یادت باشه تا یکی تاپیک میزنه از کار بدش میگه حرف مزخرف بی ادبی تحویلش ندی حتما مشکلش هست دلیلی نداره وقتی خودش داره میگه کارش اشتباه بود تو بخوای بهش چرت و پرت تحویل بدی همون بهتر که تو نظر ندی امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔