2777
2789
عنوان

به خاطر درس خوندنم الان باید با هر خری ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 189 پست
من خودم مشاورم ومیگم هرمشاوری مشاورنیست اصلا مگه اون مظاور ازدواج وخانواده نبوده پس چرا مشاوره تکصیل ...

فک کن تو دوران آشنایی بگی اگه قرآنو قبول داری پس من میرم زن دوم میگیرم

بعد مشاور احمق میگه پسر دوست داشتنی ایه با کسیم نبوده تا حالا سالمه میخوای با یه پزشک ازدواج کنی که بهت خیانت کنه؟

یا با یکی ازدواج کنی که با همه بوده ازش زیگیل بگیری؟🤐🤐

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

یه بار قبلا گفتم بهش جوابم منفیه سر همون تاپیک سرم گفت نمیخوام از دستت بدم و باز ادامه دادیم

معلومه که میگه نمیخوام از دستت بدم

چه کیسی مناسب تر از تو

پزشک مملکت

ولی یکم بیشتر فکر کن

تب سه روزه هست

از الان روی حرفای خودش محکم ایستاده

بحث مشروب ونماز و روزه نیستا

منظورم اینه به عقاید خودش و نظر خودش بیشتر احترام میذاره تا به نظر تو

منی که دارم از دور از حرفات مقایستون میکنم

می بینم که این آقا حتی به درد دوستی هم نمیخوره چه برسه به شریک زندگی...

ببخشید رک گفتم

ولی با کسی ازدواج کن که از خودت بالاتر باشه تورو با خودش بکشه بالا تر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا بیاد تخصصم تموم بشه و کار تو روستا هم تموم بشه شده ۴۳ سالمولی به درک فوقش بعد اون یه بچه به سر پر ...

مگه کسی گفته باید صبر کنی درست تموم بشه بعدازدواج کنی

یا کسی گفته چون تو روستا خدمت میکنی باید با یکی از همونا ازدواج کنی

تو چرا طرز فکرت یه طوریه؟

حس میکنم نرمال نیست

بالاخره تو جامعه هستی میری میای سمیناری جلسه ای همایشی وووو

صدها موقعیت هست که می تونی خودت رو نشون بدی

یه دختر مجرد با تحصیلات عالیه هستی که آرزوی خیلی ها هستی

درکت نمیکنم

انگار با وجود همه اینا اعتماد بنفس پاییینی داری

فک کن تو دوران آشنایی بگی اگه قرآنو قبول داری پس من میرم زن دوم میگیرمبعد مشاور احمق میگه پسر دوست د ...

چطور فهمبد تا حالا باکسی نبوده؟

ماخودمون پزشک داریم چقدر مومن ....

چرت گفته

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

معلومه که میگه نمیخوام از دستت بدمچه کیسی مناسب تر از توپزشک مملکتولی یکم بیشتر فکر کنتب سه روزه هست ...

دقیقا حتی اینهمه من گفتم دوس دارم دوتایی نماز بخونیم یه کلمه نگفت حالا میخونیم برای دل تو یه وقتایی

یا همین مشروب گفته بود زیاد نمیخوره ولی اینهمه بحث میکنه سرش که چرا خدا وعده داده به شراب چمیدونم حافظ و مولویم میخوردن و...

اعصابمو بهم ریخت

بعد که میگم برو دنبال زندگیت میگه زندگی من تویی

خیلی سمه آدم نمیدونه دم خروسو باور کنه یا قسم حضرت عباسو

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

مگه کسی گفته باید صبر کنی درست تموم بشه بعدازدواج کنییا کسی گفته چون تو روستا خدمت میکنی باید با یکی ...

اعتماد بنفس پایینی که دارم

کسیم تو دانشگاه منو ندید این مشاوره هم که رفتیم اینطوری گفت بدتر گند زد تو اعتماد بنفس و حال من

چطور فهمبد تا حالا باکسی نبوده؟ماخودمون پزشک داریم چقدر مومن ....چرت گفته

خودش گفت با کسی نبوده

من خودمم تعهدیم میدونم شرایط چطوره گوش بده به من اخصص بخون اون دپرلن اشنا میشی با هم سطح خودت دی ...

اگه تعهد داده باشی یه جا کارکنی تخصص هم بگیری باید تاپایان تخصصت همونجا بمونی

ولی یه چیزی ازدواج کنید نمیتونید انتقالی بگیرید؟آخه خانم تابع همسرشه فکر میکنم انتقالی بشه گرفت نمیشه؟

اختیارات خود زن به مرد میدهمی تونیم موقع عقد حق و حقوق بخوایم یا شرط و شروط بزاریم کسی جلومون نگرفته ...

موقع عقد نمیتونی ازش وکالت بگیری که زن صیغه نکنه!

برای ارث و تمکین و اینکه اختیار بدنت رو داشته باشی و نیاز به امضای ایشون نباشه، نمیتونی وکالت بگیری:)

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)