من عجله داشتم چون سنش بالا بود گفتم عیب ندارن برم ببینم چیکارم داره گفت دستتو باز کن دستمو نگاه کرد یه نخ ضخیم دستش بود ۸بار گره زد و گذاشت تو دستم گفت ببندش بعدم شروع کرد از ریز تا درشت زندگیمو بهم گفت خودم هنگ کردم هر چی در مورد آیندم گفت رو نمیدونم راسته یا نه ولی گذشتم رو انگار داشت از تو چشمام میدید حرفاش که تموم شد دستمو باز کردم دیدم همه ی کره ها باز شدن.هنوز تو شوکم چطور همچین چیزی شد ؟صد تومن دادم بهش و اومدم خونه.الان میترسم میگم کاش صبر نمیکردم
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من یکم خرافاتی هستم چیزای اینطوری اینارو دوست دارم ولی خب به نظر من اینده رو خودم میتونم عوضش کنم قرار میست هرچی هرکی میگه درست باشه من اعتقاد ندارم کسی یتونه ایندمو دقیق بگه اگر انتخابای من فرق کنن اینده ام عوض میشه
کاااش یه بار از این زنا سر راه من سبز بشن فا ل منم بگیرنزنه چه شکلی بود؟
سنش حدود 70سال بود.
جز کاربرهای جدید پرحاشیه و داستان سرا نی نی سایت هستی و طبق تجربه ای که دارم کی بشه حقیقت معلوم بشه😉 تو این پیام رو ریپلای میکنی ولی من جواب نمیدم 😉
سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.
واقعی گفت یا شانسی گفته چون اینا بیشتر بخاطر پول این کارو میکنن اوو گره هم حقه هست جدیش نگیر
بنده خداها بلد بودن گره زندگی خودشونو باز میکردن که لنگ جیب مردم نباشن
چیزای کلی میگن که ادم به لحاظ روانشناسی تعمیم میده به زندگی خودش و فکر میکنه طرف معجزه میکنه
اون گره ها هم حقه هست در واقع از اول اصلا گره نبودن
جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
کاااش یه بار از این زنا سر راه من سبز بشن فا ل منم بگیرنزنه چه شکلی بود؟
ما پیش بیمارستانمون همینطور 4,5 نشستن دیگه کافیه ازکنارشون رد بشی صدا میزن دخترم دخترم یلحظه بیا کارت دارم التماس میکنن بریم مهرماهی هم رفته بودیم مشهد یه خانمی تو عمده فروشی 17شهریور یه قسمتش هست دکه ایه بعد بستنی فروشی اونجا نشسته بود هم صدامون زد بریم فا ل بگیره اما نرفتیم
بنده خداها بلد بودن گره زندگی خودشونو باز میکردن که لنگ جیب مردم نباشن چیزای کلی میگن که ادم به لحاظ ...
من خودم یکی از همونام که تو کل زندگیم سمت این چیزا نرفتم.و هنوزم بهشون اعتقاد ندارم ولی گره ها رو دونه دونه جلو چشمم زد و نخ رو داد دستم با گره ها خودم دستمو بستم حرفاش که تموم شد بازش کردم دیگه کامل باز شده