2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 141430 بازدید | 1731 پست
باور کن فقط بخاطر اینه ک بهت زیاد محبت میکنه:////اگ دوبار بی محلت میکرد و بی توجه بود خوشت میومد ازش ...

از همه چیش بدم میاد

حتی از نفس کشیدنص

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دختر ۱۶ ساله چه کاری از دستش بر میاد یک سال تمام مخالفت کردم

پس تو گناهی نداره مقصر پدرومادرتونن لا اقل یه کاری کن آینده بچت خراب نشه یه چیزی هم بدون هیچ مردی از هرلحاظ کامل نیست نکات مثبت ومنفی شوهرتون تو یه برگه بنویس ببین میتونی برگردی اگر نشد لا اقل تفاهمی جداشون پسرت آسیب نبینه

پس تو گناهی نداره مقصر پدرومادرتونن لا اقل یه کاری کن آینده بچت خراب نشه یه چیزی هم بدون هیچ مردی از ...

فکر نمیکنم هرگز بتونم توافقی جدا شم

فکر میکردم شاید راست میگن بعد ازدواج درست شه

اسی چون خیلی بهت نزدیکه و همیشه بوده همیشه توجه کرده دلتو زده و ب چشمت نیومده

باید ازت دوری میکرد

دلم براش میسوزه اسی🥲

باور کن قدرشو ندونی خدا زندگی رو برات سخت میکنه و هستن کسایی ک قدرشو بدونن

تو مثل منی فک میکنم

اسی چون خیلی بهت نزدیکه و همیشه بوده همیشه توجه کرده دلتو زده و ب چشمت نیومده باید ازت دوری میکرد دل ...

تو چی شدی اخر

اسی چندتا سوال میکنم ازت ببین درسته حس میکنم خیلی زیبایی. شوهرت تورو در حد پرستیدن میخواد اما حس میک ...

ببین من شرط میبندم خوشکل نیست

البته که امروز همه زیبان

ولی این دختره خوشکل نیست

کاش عکس میزاشت

خوشبختی و آرامش و بی نیازی پسرم

خب پسرت با داشتن یه خانواده خوشبخت میشه

با دیدن پدری که مادرشو دوست داره

خوب دقت کن ، اهنه که اهن رو تیز میکنه

پسرت باید پدر بالاسرش باشه با مرد بگرده که مرد بار بیاد

وگرنه میشه سراسر عقده ، کمبود ، اون ملاقاتهای تو هفته همبدردش نمیخوره ، با دایی وعمو هم ادم ارتباطش همینقدره

بچه های طلاق نمیتونن خوشبخت باشن چون کمبود دارن

حالا شوهر شما که خوبه

اگه میگفتی شوهرم معتاده دست بزت داره و...

بازم بهت میگفتم اگه توخونه برای پسرت پدر خوبیه ، تحملش کن

چون ادم وقتی بچه داره دیگهذخودش تنها مهم نیست

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
فکر نمیکنم هرگز بتونم توافقی جدا شم

ببین همه مردا تقریبا مثل همن زیاد باهم فرقی نداره اگر خیانتکار نیست اخلاق بد نداره ظاهرش معمولیه بهش یه مدت فرصت بده یه چند وقت از هم دور باشین ببین چی میشه فقط به خاطر گل پسرت

ببین من شرط میبندم خوشکل نیست البته که امروز همه زیبان ولی این دختره خوشکل نیست کاش عکس میزاشت

میدونی عشق دوست داشتن زیبایی گاهی ی نقطه از صورتع گاهی دلیه من قشنگ نیستم مثلا بعضیا میگن چشمات ب دل میشنه

میگم اگه شوهرت خوبه دوستت داره حیفه تو را خدا طلاق نگیر ببین بخدا بعدش خبری نیست من نمیدونم چرا این طور شدی اگه اهل نمازی ختم یادت بدم برا جلب محبت زن شوهر غوغا میکنه عشق یه طرفه رادوطرفه میکنه راحته آیه قرآنه به خیلی ها رفته بودن طلاق گفتم باور کن تقریبا همه جواب گرفتن میخام بگم ناشکری نکن زندگیت را تباه نکن شوهر سابق من منحرف جنسی یود رابطه گروهی اینا مجبور شدم جدا شم بخدا روزی نیست بم پیشنهاد رابطه ندن صبح رفتم املاک برا خونه املاک میگه پولت کمه خودم هستم فقط بله بگو ده ها املاکی مدیر مجتمع مالک صاب کار بم نظر دارن ولی نمیشد طلاق نگیرم ولی همسر شما مشگل نداره خواستی ذکرو برات بنویسم بگی شاید دلت گرم شر عزیزم

چون وقتی زجه زدم گفتم نمیخوامت گوش نمیداد مرد خوب دختری که از خودش ۱۱ سال کوچیک تره هست و نمیگیره

چه ارتباطی با سن داره ؟ حالا خواهر من با پنج سال تفاوت سنی ازدواج کرد شوهرش خائنه داره اب میشه .