من عجله داشتم چون سنش بالا بود گفتم عیب ندارن برم ببینم چیکارم داره گفت دستتو باز کن دستمو نگاه کرد یه نخ ضخیم دستش بود ۸بار گره زد و گذاشت تو دستم گفت ببندش بعدم شروع کرد از ریز تا درشت زندگیمو بهم گفت خودم هنگ کردم هر چی در مورد آیندم گفت رو نمیدونم راسته یا نه ولی گذشتم رو انگار داشت از تو چشمام میدید حرفاش که تموم شد دستمو باز کردم دیدم همه ی کره ها باز شدن.هنوز تو شوکم چطور همچین چیزی شد ؟صد تومن دادم بهش و اومدم خونه.الان میترسم میگم کاش صبر نمیکردم
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏