2777
2789

من پزشکی خوندم

تعهد خدمت داره باید برم روستا کار کنم

یه روستاییم انداختنم که وسط کویره

نمیتونم ازدواج کنم مثل تبعید گاه میمونه این روستا کدوم مردیه که پاشه با من بیاد؟ شغل خودش چی میشه؟!

حالا یه خواستگار لیسانس یک ماهه برام پیدا شده اوایل براش توضیح دادم شرایطو قبول کرد

منم به همین دلیل باهاش ادامه دادم

خیلیم ادعای عشقش میشد

تفاوت اعتقادی داریم امشب بحث شد گفتم توقع ندارم نماز بخونی روزه بگیری ولی خط قرمزم مشروبه

شروع کرد بحث کردن که مگه مشروب چیه کجا گفته اصلا مشروب حرامه؟

بعد گفتم کسیو دوس داشته باشی انقدر سخته کاریو نکنی به خاطرش؟

گفت تو چی منو دوس داری؟ گفتم آره میگه اگه بخوام یه کاریو نکنی چی میگی؟

گفتم اگه خلاف نظر خدا نباشه حتما

میگه تخصص نخون یا منم میرم دوتا زن میگیرم

واقعا خاک بر سر من که به خاطر درس خودمو بدخت کردم و الان مجبورم با هر کس و ناکسی هم کلام بشم از ترس اینکه مجرد نمونم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مجرد بمون . میدونی وقتی بری تو یه شهر بزرگ بخاطر تحصیلات و شغلت چقد کیس مناسب برات ریخته؟؟

تو این دور و زمونه که خانما جایگاه پیشرفت کردن دارن ازدواج دیگه اجبار نیست و فقط یه انتخابه

عزیزم تو قراره پزشک اینده بشی ارزش و جایگاهت بالات از ازدواج با هر ننه قمری هس بخودت بیا .. قراره بابای بچتو انتخاب کنی نه صرفا شریک برا خودت پس لطفا یه مرد درست حسابی انتخاب کن یا مجرد بمون

تنها بری مشکلی داره

از تنهایی وحشت دارم

فک کن منو بندازن یه روستایی که تا شهر خودمون ۲۰۰ کیلومتر فاصلست ماشینم برا رفت و آمد نیست

از شنبه تا پنجشنبه هم باید برم سر کار جمعه ها فقط تعطیلم ک اونم نمیتونم بیام خونه

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم