2777
2789
عنوان

به برادرم شک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 93 پست
واقعا؟؟؟؟؟؟😐😐😐😐

اره بابا برو ببین اولینای تایپکشو

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش انقد زود قضاوت نکنید :)

بخدا دورغ میگیی تو

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

تو یکی از تایپکاش عقده و حس میکنه بارداره یا جا خواستگار داره یه جام اینه

😏😏😏شما میری تاپیکای منو میگردی متوجه اون تاپیک خداحافظ برای همیشه شدی ؟! من چند بار تو تاپیکام گفتم کاربری واگذارشدست متاسفم براتون برو تاپیکا رو با دقت بخون

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

تو یکی از تایپکاش عقده و حس میکنه بارداره یا جا خواستگار داره یه جام اینه

خوب عقد باشه حامله باشه حتی

نمیشه داداشش خیانت کنه؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

😏😏😏شما میری تاپیکای منو میگردی متوجه اون تاپیک خداحافظ برای همیشه شدی ؟! من چند بار تو تاپیکام گف ...

😂😂😂 اخه الان دوره قاجار که نیس که یه دونه سیم کارت برای همه باشه حالا دیگه همه گوشی دارن گوشیا هم سیم کارت دارت فکر کردی ما احمقیم

خوب عقد باشه حامله باشه حتینمیشه داداشش خیانت کنه؟

عزیزم من دروغ نمیگم :)

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

خوب عقد باشه حامله باشه حتینمیشه داداشش خیانت کنه؟

میتونه ولی این واقعا خیلی عجیبه که تو عقدی و اخرایی بارداری بره به داداشش کمک کنه و کاریی اونارو بکنه درحالی خودش بارداره

حالا اینش مهم نیست.

ولی واقعا اگه حقیقت داره به مادرت یا پدرت بگو

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من ادما رو خیلی خب از پشت گوشیم میتونم تشخیص بدم عزیزم

😂😂😂 اخه الان دوره قاجار که نیس که یه دونه سیم کارت برای همه باشه حالا دیگه همه گوشی دارن گوشیا هم ...

یه دلیلی داشته لابد...

میدونی من تو بعضی تاپیکا دیده بودمت و روتم حساب کرده بودم هیچ وقت انتظارش نداشتم که اینجوری صحبت کنی ... تو این سایت هزاران کاربری وجود داره که واگذار شده

میتونه ولی این واقعا خیلی عجیبه که تو عقدی و اخرایی بارداری بره به داداشش کمک کنه و کاریی اونارو بکن ...

چی بگم

اینم حرفیه

ولی تو تاپیکاش نوشته دنبال اتوبوس دویدم و اینا

پس حامله نیست

من ادما رو خیلی خب از پشت گوشیم میتونم تشخیص بدم عزیزم

این ویژگیه خوبیه فقط مواظب باش اشتباه نکنی... دل یه آدمی که پشت اکانت نشسته میشکنه با قضاوت بیجا