راستش من زن داداشم بارداره و استراحت مطلقه و من اومدم خونه داداشم برا اینکه کمک کنم بهشون حدود یه هفتست ،تو این یه هفته متوجه رفتار عجیب برادرم با زن همسایه شدم😐 مثلا میره تو کوچه وایمیسته دو ساعت با زنه حرف میزنه و میخنده و غذاهایی که زنه میاره انقد ازشون تعریف میکنه ( درحالی که واقعا اونقدر تعریفی نیست ) بعدم دیشب قرار بود باهاش برم جایی من نشستم تو ماشین زنه هم تو کوچه بود برادرم میخواست بیاد سوار ماشین بشه یه نگاه عمیقی به زنه انداخت بعد چند دقیقه اومد سوار ماشین شد که بریم ، بعدم اینکه برادرم از سرکار برمیگرده بیشتر اوقات سرش تو گوشیه سرکارم یع وقتایی میبینم دو ساعت آنلاینه 🫠زن داداشم بیچاره حواسش به این کارای داداشم نیست ولی خب یخوردع حساس شده ، بنظرتون حرفی به برادرم بزنم راجب این موضوع ؟! شما بودین چیکار میکردین ؟! یه حسه خیلی قوی بهم میگه اینا باهمن(برادرمو زنه همسایه )
سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.