2777
2789
عنوان

دارم از شدت ناراحتی میمیرم شوهرم به زور بردم خونه مادرش اینا😩😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 88397 بازدید | 627 پست
شوهر منم اینجوری بود یه چند سالی زمان میبره آروم اروم باش با جیغ جیغ درست نمیشه،

۳ ساله دیگه کی میخاد درست بشه شوهرم ۲۷ سالشه

خو دیگه پیر شدم چیزی ازم نموند ر.ید تو جوونیم

ری.دن تو تک تک روزای عروسیمو زندگیم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۳ ساله دیگه کی میخاد درست بشه شوهرم ۲۷ سالشهخو دیگه پیر شدم چیزی ازم نموند ر.ید تو جوونیمری.دن تو تک ...

متاسفانه از این داستانا تو همه زندگیا هست حالا یکی بیشتر یکی کمتر فقط همت خودتو میطلبه که زندگیتو تو دستت بگیری

نه والا شوهر داری نمیکنی تو داری بچه داری میکنیفقط یه جنبه ی مثبت داره اونم اینه که اگه راهو درست بر ...

اصلا هیچ فایده نداره.از روز اول همین بود شوهرم

مادرش هرچی بخاد همون باید بشه مادرش اگ بگه آسمون بیاد زمین.باید آسمون بیاد زمین.

.از ۲۰ سالگی دارم استرس میکشم .یبار دعوامون شد تو عقد بهش گفتم گمشو

اینم رفت نبودش تا ۱۲ شب گوشیش هم خاموش بود.

امشب بهم میگه خب بهم گفته بودی گمشو😩😩😩😩😩😩😩😩بهش گفتم پستونکت کجاس واست بیارمش

اصلا هیچ فایده نداره.از روز اول همین بود شوهرممادرش هرچی بخاد همون باید بشه مادرش اگ بگه آسمون بیاد ...

وای خدا خوب گفتی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بخدا میتونی شوهرت یه پسر بچس که بین دوتا زن گیر کرده بکشون زیر بال و پر خودت تا دیر نشده

دختر عقل زن صد ریشه دارد فلک از خلقتش اندیشه دارد!

وای خدا خوب گفتی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣بخدا میتونی شوهرت یه پسر بچس که بین دوتا زن گیر کرده بکشون زیر بال و پر ...

تا وقتی قهر بودیم خوب بود.

الان اینکه رفتیم پیش مادرشوهرم دوباره ری.ده شد تو همه چی

برادرشوهرم ری.د تو زندگیمو رفت

اصلا هیچ فایده نداره.از روز اول همین بود شوهرممادرش هرچی بخاد همون باید بشه مادرش اگ بگه آسمون بیاد ...

صبور باش خواهر گلم وقتی انقد به حرف مادرشه پس توام میتونی یکاری کنی از یجایی ببعد به حرف تو بشه

خانوادش هرچی گفتن محکم باش از هیچی نترس و همونجا جوابشونو بده از اینورم تو خونه با همسرت با محبت رفتار کن، مادرش اومد احترام بذار ولی سرد باش رو نده بهش اگه نداشتی چیزی تخم مرغ آبپز کن بخورید اصلا خجالت نکش هرچیزی که خودت قرار بود بخوری به اونم بده، صمیمی رفتار نکن با خانوادش کاملا رسمی و سرد

در کل زندگی به اندازه ی کافی سخت هست تو برا خودت سختترش نکن تو رودروایسی هیچکس نمون اولویتت اول آسایش و آرامش خودت باشه

محکم باش

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
صبور باش خواهر گلم وقتی انقد به حرف مادرشه پس توام میتونی یکاری کنی از یجایی ببعد به حرف تو بشهخانوا ...

دیگه از قوی بودن خسته شدم.

نمیخام قوی باشم.

خیلی قوی بودم خیلی چیزا رو تحمل کردم.چرا هیچوقت کسی چیزی از دل من در نیوورد.

خب همینکارو میکردم.دوباره با فردا میگفت کی میخای زنگ بزنی جاریت مادربزرگش مُرده ؟ب مادرتم بگو زنگ بز ...

خب توکه میدونستی دوباره برای چی تماس گرفته جواب نمیدادی از هر ده تا تماس یه دونه اونم فقط حالت شنونده و باکراه ،

یبار بگو سایلنت بود

بگو متوجه نشدم

بیرون بودم نبرده بودم

و هزاران بهونه .....

کم کم داره معلوم میشه تو به اینا رو دادی و داری افسار زندگیتو میدی دستشون !

اینو یادت باشه شبا تو توی بغلش میخوابی نه مادرش جوری که تو میتونی بکشونیش سمت خودت هیچکس دیگه ای نمیتونه

همه ی مردا قلق دارن خصوصا شوهر تو که انقدر وابسته و حساسه

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب توکه میدونستی دوباره برای چی تماس گرفته جواب نمیدادی از هر ده تا تماس یه دونه اونم فقط حالت شنوند ...

بخدا زیاد جوابشو نمیدادم.

ولی کافی بود جواب بدی مادرشوهرم زود میگفت زنگ زدی ب دخترم ؟دخترم امروز حالش خوب نبود.دختراش هم متاهل

اصلا نفرت دارم از این زندگی.

کاش فقط شوهرم خوبی بود کاش میموند پشتم کاش منو نمیبرد خونه مادرش .کاش میزاشت رو حرفم بمونم 😭😭😭😭😭😭😭