2777
2789
عنوان

دارم از شدت ناراحتی میمیرم شوهرم به زور بردم خونه مادرش اینا😩😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 84201 بازدید | 627 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا با این تعاریف شوهرت از همشون آنرمال تره خدا بهت صبر بده، چقدر بچه بازی داره

فک کن شوهرم اینجوریه بقیشون چجوری ان.

هزار باره اینجوری میکنه شوهرم.یبار تفنگ پلاستیکی عکسشو نشونم میده میخام خودمو بکشم

یبار دعوامون شد خودشو با شال خفه میکرد

یبار دنبال قرص میگشت یبار از ساعت ۳ ظهر تا ۱۲ شب قهر کرد وقتی عقد بودیم.خب این زندگیه بنظرت؟

حالا از این مادرشوهر انتررررررررررت بگذریم اینهمه حرف زدیم و دیدی تنها خودت داستان نداری،،،حالا بگو ...

ن بخدا اصلا😭😭😭😭😭

امروز در ب در دنبال شوهرم میگشتم.

خیلی عصبانی بودم بهش حرف زده بودم میدونم😭😭😭😭😭😭

فک کن شوهرم اینجوریه بقیشون چجوری ان.هزار باره اینجوری میکنه شوهرم.یبار تفنگ پلاستیکی عکسشو نشونم می ...

مته به خشخاشش نزن

الکی نگرانت کرده توهم پایه بودی نقطه ضعفت کرده بیخیال باش!

کاری کن تو زندگی شوهرت رو حرفت حرف نزنه تو بگی سیاه بگه آره تو راست میگی

والا با این تعاریف شوهرت از همشون آنرمال تره خدا بهت صبر بده، چقدر بچه بازی داره

اون دوماذشون متولد ۷۴.انگار روی موهاش دوغ ریختی اینقدر موهاش از دست خواهر شوهرم سفید شدن ک حد نداره.خواهرشوهرمم دیوونه اس 😭😭😭😭😭

مته به خشخاشش نزن الکی نگرانت کرده توهم پایه بودی نقطه ضعفت کرده بیخیال باش!کاری کن تو زندگی شوهرت ر ...

هیچوقت شوهرم اینجوری نیس

خانوادش بگن الان روزه میگه اره روزه.

ن بخدا اصلا😭😭😭😭😭امروز در ب در دنبال شوهرم میگشتم.خیلی عصبانی بودم بهش حرف زده بودم میدونم😭😭😭 ...

یه قرص ویتامین ب یک ۳۰۰ بخور

وقتشه بخودت بیای و شوهرتو از بچه بودنش دربیاری مشکل اصلی شوهرته

فک کن شوهرم اینجوریه بقیشون چجوری ان.هزار باره اینجوری میکنه شوهرم.یبار تفنگ پلاستیکی عکسشو نشونم می ...

نه والا شوهر داری نمیکنی تو داری بچه داری میکنی

فقط یه جنبه ی مثبت داره اونم اینه که اگه راهو درست بری میتونی تو دستت بگیریش که به حرفت باشه

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه قرص ویتامین ب یک ۳۰۰ بخوروقتشه بخودت بیای و شوهرتو از بچه بودنش دربیاری مشکل اصلی شوهرته

ابرو واسم نزاشته دیگه.تمام داییام فهمیدن

زنداییام فهمیدن.داشتم میمیردم از استرس

هزار باره اینجوری میکنه .من نمیخاستم برم خونشون مگه زوری میشه؟هزاران باره زورم میکنن این خانواده مادرش وقتی عقد بودم ب زور بهم میگفت باید زنگ بزنی ب خواهرشوهرات.😭😭😭😭😭😭😭😭