2777
2789
عنوان

دارم از شدت ناراحتی میمیرم شوهرم به زور بردم خونه مادرش اینا😩😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 84194 بازدید | 627 پست
دیگه از قوی بودن خسته شدم.نمیخام قوی باشم.خیلی قوی بودم خیلی چیزا رو تحمل کردم.چرا هیچوقت کسی چیزی ا ...

بیخیال خودت نذار چیزی رو کسی به دلت بذاره ،

اینقدر باید روابط زناشوییت قوی باشه که همینو بهونه کنی برای نبود مادرشوهرت .

خواست بیادم بگو کی برمیگذدین پسرتون اذیته میخواد راحت باشه بامن

دیگه از قوی بودن خسته شدم.نمیخام قوی باشم.خیلی قوی بودم خیلی چیزا رو تحمل کردم.چرا هیچوقت کسی چیزی ا ...

مشکل اینه که تحمل کردی نباید تحمل کنی همونجا ناراحتیتو بروز بده به هرکسی که اذیتت کرد

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیخاستم اشتی بشه میدونستم تهش اینمیشه. مادرشوهرم گفت باشه دیگه میامخونتوندوروز دوروز میمونم من شوهر ...

اگه بخاطر اینه خدا روزیشو میده اگرم کلا خوشت نمیاد یه کار دیگه بکن

بابا بیاد شب نشینی اصن از صبح تا شب بیاد ولی نیاد بمونه

من هم متنفرم از یکی که خونه ش تو همون شهره ولی شب خونه دیگری فامیل از برادر و خواهر حتی بچه هاش میخوابه. و چند روز میمونه.نمیفهممن یعنی چی ابن حرکت ک بعضی مادرهای ببوه زن دارند.سر شوهرشون رو میخورن و میفتن به جون بقیه که خون شون بمکن بعد اسمشم میزارن سرزدن.سر زدم بهت بفکرتم و فلان و بیسان و فقط میان برا فضولی چ میکنی زندگیت چطوره که برن تو بوق و کرنا جار بزنن

مشکل اینه که تحمل کردی نباید تحمل کنی همونجا ناراحتیتو بروز بده به هرکسی که اذیتت کرد

اگ ب شوهرمم میگفتم شوهرم کاری نمیکرد.

ناراحتیم بخاطر هزاران چیزه ن فقط این

😭😭😭😭😭

اخ مادرشوهرت بیاد شماهم از نظر مادی یکم تو معذوریت باشین ( ان شاالله همیشه دستتون پر باش) بعد مادرشوهرت بخواد خرج کنه بخدا دو روز دووم نمیاره و هوس اومدن به خونه شمارو نمیکنه

بیخیال خودت نذار چیزی رو کسی به دلت بذاره ،اینقدر باید روابط زناشوییت قوی باشه که همینو بهونه کنی بر ...

خط اخر و نمیشه گفت چون میشه داستان.

میگن عروسمون بیرونمون کرد

اگ ب شوهرمم میگفتم شوهرم کاری نمیکرد.ناراحتیم بخاطر هزاران چیزه ن فقط این😭😭😭😭😭

به شوهرت ربطی نداره هرکسی اذیتت کرد همونجا جواب اون آدمو بده چیکار به شوهرت داری، الانم انقدر که رفتار بد دیدی حرف بد شنیدی جواب ندادی و تو خودت ریختی به این حال و روز افتادی

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخ مادرشوهرت بیاد شماهم از نظر مادی یکم تو معذوریت باشین ( ان شاالله همیشه دستتون پر باش) بعد مادرشو ...

پولی نداره ک بخاد خرج کنه.

این پول شارژشو دومادش میده

به شوهرت ربطی نداره هرکسی اذیتت کرد همونجا جواب اون آدمو بده چیکار به شوهرت داری، الانم انقدر که رفت ...

وقتی جواب خانوادش بدی .بعد شوهرت پشتش نباشه خیلی بده.این در صورتی خوبه ک شوهرت پشتش باشه