من خودم به افسردگی پس از زایمان اعتقادی نداشتم میگفتم اینایی که حالشون بده فقط دارن ناز میکنن و ادا میان ولی وقتی خودم گرفتارش شدم تازه فهمیدم بد دردیه.من انقدر حالم بد بود که چندبار تا پای خودکشی رفتم.درمانمو دیر شروع کردم ولی خداروشکر جواب گرفتم و پنج ماهگی دخترم داروهامو قطع کردم الان خوب خوبم.یکی دیگه از تجربه هام برای پس از زایمانه که واسه حرف هیشکی ارزش قائل نباشم.همین حرفا و برخوردای اطرافیان افسردگی منو شدید کرد طوری که دکترم به شوهر گفته بود اگر میخوای نمیره دور و برشو خلوت کن وتا حالش خوب نشده نزار کسی بیاد پیشش وخودشم جایی نره.هیچوقت به خاطر ترس از درد زایمان نرین سراغ سزارین،من خودم انقدر ترسو بودم که وقتی آمپول میزدم گریه میکردم ولی الان میگم اگر بازم بچه بخوام طبیعی میارم چون درد داره خیلی هم داره ولی خدای مهربون صبر و تحملشو هم میده
من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اوایل درمان سرترالین مصرف کردم چون شرایط واقعا بدبود ولی به مرور برنامه غذایی داد بهم که شامل گرمیجا ...
باید رفت پیش روانپزشک؟؟من زایمان اولم خیلی اذیت شدم میدونم برا دومی هم افسردگی میگیرم.از دوران بارداری من حالم بد میشه بی انگیزه میشم و مدام گریه میکنم حتی گاهی دعا میکردم بچم نمونه .تو دوران بارداری هم بریم دارو میذن؟
باید رفت پیش روانپزشک؟؟من زایمان اولم خیلی اذیت شدم میدونم برا دومی هم افسردگی میگیرم.از دوران باردا ...
واسه بارداری منم مشکل داشتم ولی دکتر خودم فقط تقویتی میداد ومنم اثری ندیدم ولی پس از زایمان رفتم فوق تخصص مغزواعصاب.البته من چون شرایطم حاد بود خود بیمارستان معرفیم کردن و خودشونم بردنم پیشش ولی خدایی دکتر خوبی بود
زن داداش من تا دوماه خونریزی شدید داشت جوری که میرفت دستشویی بعدش مامان وباباش وشوهرش میرفتن جنازشو جمع میکردن.ولی خوب خداروشکر مشکلی پیش نیومد و یه دختر ناز و مهربون و آروم گیرش اومد