2777
2789
عنوان

مزاحمت برای یه زن تنها اخههه

153 بازدید | 12 پست

من امروز خواستم پسرمو از مدرسه بیارم یه ۱۵ دقیقه پیاده روی داره چون خونم سمت باغ و ویلا هستش کمی سخته

ساعت ۴ و نیم راه افتادم که یهویی یک موتوری چندش دوهزاری بهم گیر داد که سوار شو هی میگم برو آقا مزاحم نشو

بازم پیله پا به پای من آهسته با اون موتور هوندای چندشش

دیدم یه ماشین ایساسو قرمز اومد که چی شده گفتم این آقای داره مزاحمم میشه آبروی منو داره با این کارش میبره

بعد این یارو از اون موتوری هم چندش تر بهم چشمک میزنه که سوار شو دیگه یعنی داشتم بالا میاوردم از اون فضایی کثیف و چندشی که توش گیره کرده بودم

بیشتر دلم غصه اینو گرفته بود که بقیه میدیدن که این دوتا حرومی ازیتم میکنن کاری نمیکردن بغض گلومو گرفته بود

فقط اون لحظه میگفتم خدایا خودت کمکم کن بعد ۱۰ دقیقه مزاحمت و فوش توهینی که من کردن سر اینکه چرا سوار نشدم

یه آقایی اومد خدا خیرش بده منو سوار کرد گفت خواهر چرا این موقع روز اینجایی منم با گريه همه چی رو بهش گفتم چرا اونجابودم

فقط خواستم بگم تورو خدا آقایون اینقدر به خانم های احساس ناامنی ندید اگه کمی بویی از وجدان و انسانیت دارید...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی دونم اثر لقمه ی حروم هست.چرا این قدر همه پست شدن.سعی کن تا این موقعیت قرار نگیری.چون کسی کمک نمی ...

دقیقا اون آقای محترمی که منو سوار کرد هم بهم گفت که مردم دیگه به چشم خودشون هم اعتماد ندارن بس که خفت گیری زیاد شده تو جاده بهم گفت از مردم دلخور نشو اونام حق دارن ولی من فهمیدم که دارن واقعا ازیتت میکنن کمکت کردم

یه بار با دوستم رفته بودیم یه مراسمی

توی یه جمعیت خیلی زیاد گیر افتادیم

دور تا دوریم پر مرد بود، پر

بعد یه لحظه نگاه کردم دست یه نفر روی با سن دوستمه

دستم رو گذاشتم روی گوشم جیغ میزدم

یه آقایی خدا خیرش بده هرجا هست

دستش رو هائل کرد راه روباز کرد ما تونستیم از اون جمعیت بیاییم بیرون

اون روز خیلی ناراحت بودم ، حس بدی داشتم.

یه بار با دوستم رفته بودیم یه مراسمیتوی یه جمعیت خیلی زیاد گیر افتادیمدور تا دوریم پر مرد بود، پربعد ...

عزیزم درکت میکنم منم حالم خیلی خیلی بد بود فقط اشکام همینجوری میریخت اون راننده بنده هی میگفت آبجی گریه نکن گذشت دیگه آروم باش ...خیلی مرد گلی بود خدا از خطرات زندگی حفظش کنه

نمی دونم اثر لقمه ی حروم هست.چرا این قدر همه پست شدن.سعی کن تا این موقعیت قرار نگیری.چون کسی کمک نمی ...

مردم فقط نگاه میکنن و فیلم میگیرن کاری نمیکنن جرئت کمک کردن ندارن میترسن

هی برای همین دخترمو اصرار دارم بفرستم کلاس رزمی 😂

والا خواهر اونایی که مزاحمم شده بودن دو متر قد داشتن

قد گاو شیرده پ س ت و ن داشتن یه تکونی به م مه هاشون میدادن من شوت میشدم اون ور

اینی ک گفتم کاملا حقیقت داره،قدیم سند نبود قولنامه ای بود،چن برگه کاغذ جایی هم ثبت نمیشد،خب گم کرده چیکار کنه تازه برا یکیشم ک پیدا کردیم نتونستیم بگیریم گفتن اینا قابل قبول نیس دیگه نرفتیم دنبال وکیل و این چیزا