2777
2789
عنوان

امشب از اون شب هاییه که دلم میخواد بشینم بایکی حرف بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی همیشه بخندی و شاد باشی

ممنونم عزیزم همچنین دعا کن روز خنده من هم برسه روزی برسه که سر به آسمان کنم بگم خدایا شکرت به خاطر همسر سر به راهم به خاطر فرزند. سلام و صالحی که بهم دادی

خسته خسته منم دعا کنید زودتر سرپا بشم

معذرت میخوام پشتشون به زنای خراب گرمه کافیه فقط وارد تلگرام بشن همین دیوار خودمون ریخته همه مدلی سفی ...

عزیزم برو یه کلاس و برای خودت سرگرمی درست کن ما مرد خیانتکار تو فامیل پدری و مادری نداشتیم شوهر خاله م استارتشو زد و همه مات موندیم آبرومون رفت خاله م افسردگی شدید گرفت بچه هاش مدام مریض میشدند شوهرش ورشکست شد مستاجر شدند یه مادربزرگ نامهربون هم دارم اما خاله م سر یک سال پا شد با بچه کوچیک رفت یه حرفه هنری یاد گرفت دنبال کرد و به درآمد رسید کم کم خونه خرید و...

ان شاالله من خواهر ندارم تو خواهری هروقت دلم گرفت دلت گرفت باهم حرف میزنیم

باشه عزیزم فدایت

غصه نخور به خودت برس همه آدما غصه دارند یکی خودشو درگیر غصه میکنه یکی نه پا میشه خودشو میکشه بالا و موفق میشه. درگیر غصه نشو چون جز افسردگی چیزی نداره.

من خداروشکر از لحاظ زندگی مشترک هیچ مشکلی ندارم چندین سال عقد بودم و حالا هم دو ساله عروسی کردم شوهرم واقعا خوبه اما نگم از شوهر خواهرم که چقدر بده همش غصه خواهرمو میخورم گاهی گریه هم میکنم دعا میخونم براش دستم به جایی نمیرسه توکل کردم به خدا... عزیزم منم که زندگی خودم خوبه غصه خواهرمو دارم همه مون غم داریم دل بی غم در این دنیا نیست....

باشه عزیزم فدایتغصه نخور به خودت برس همه آدما غصه دارند یکی خودشو درگیر غصه میکنه یکی نه پا میشه خود ...

توکل به خدا الهی خدا مراحمی بذاره روی دلامون

الهی عزیزممن هر صبح مراقبه میکنم شب ها هم دعا میخونم میخوام کلاس هم برم ادم کار کنه و کلاس بره کمتر ...

میخوام همین کارو کنم تا کی گریه غصه چیزی درست شد باید تقدیر و بپذیریم

عزیزم چی بگم توکل به خدا امیدم به خدا هست کجا برم هیچ جای دیگه ای نیست که برم بالاخره خدا یک جایی مر ...

عزیزم نکران نباش خدا بزرگه کذاشته به وقتش برات جبران کنه فقط صبر کن و بعدم بسپار به خدا و زمان ، زمان حلال همه مشکلاته

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

راست میگی به نظرم فقط باید تمرکز بذاریم روی خودمون همین

من امروز همین کارو کردم و چقدر لذت بخش بود خدایی ول کن مردو دردسرو بدبختیو خودتو سرپا کن

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫