2777
2789
عنوان

امشب از اون شب هاییه که دلم میخواد بشینم بایکی حرف بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 58 پست
دق نمیکنی منم الان دور همه رو خط زدم با اونایمکه از بچگی بودم قط رابط کردم فقط در حد یه سلام علیک ...

ولی همشون از من بزرگ تر بودن خیلی عوضی بودن من فقط ۱۸ سالمه شده بودم ابر بانشون هر جا کع میخواستن برن زنگ میزدن به من

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معذرت میخوام پشتشون به زنای خراب گرمه کافیه فقط وارد تلگرام بشن همین دیوار خودمون ریخته همه مدلی سفی ...

والا مال من خاک تو سر خیانت نمیکنه فقط یا باید منت یه لقمه نونو بزاره سرم یا باید قدرت بازوشو نشون بده ، خاک بر سر پدر مادراشون با این تربیتاشون حیوون تحویل جامعه دادن نه ادم اینا نرن نرررررر

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

عزیزم بیا بغلم

فداتشم گلم ممنونم

گاهی میگم کاش از اول نرفته بودم تهران دانشگاه که عاشق بشم و ماندگار غربت

شوهرم قول داد بیاد شهر ما زندگی کنه اما شرایط کارش اونجا واقعا بد میشه

بابا من یه 2000 تومنی ته کیفم پیدا کردم با خودم گفتم خب اینو من چیکار کنم به یه آدم محتاجم که بدم او ...

عزیزم میفهممت بیخیال نمیدونم ماها چجوری تربیت و بزرگ شدیم مرداد چجوری تربیت و بزرگ شدن

خسته خسته منم دعا کنید زودتر سرپا بشم

فداتشم گلم ممنونمگاهی میگم کاش از اول نرفته بودم تهران دانشگاه که عاشق بشم و ماندگار غربتشوهرم قول د ...

اشکال ندارد ان شاالله بچه دار میشی با بچت سرگرممیشی

والا مال من خاک تو سر خیانت نمیکنه فقط یا باید منت یه لقمه نونو بزاره سرم یا باید قدرت بازوشو نشون ب ...

دقیقا هر کدومشون دردشون یکچیزه نمیدونم چرا ما زنا با همهچیز کنار میایم نمیدونم ....

ممنونم گلم امید به خداخدا به همه دل خوش و تن سالم بده

ان شاالله من خواهر ندارم تو خواهری هروقت دلم گرفت دلت گرفت باهم حرف میزنیم

عزیزم میفهممت بیخیال نمیدونم ماها چجوری تربیت و بزرگ شدیم مرداد چجوری تربیت و بزرگ شدن

به خدا نسلای خودمون خیلی دخترای خوبی هستن بسازن اگه خوبو بساز نبودن الان همه طلاق گرفته بودن ،خلاصه من دیگه به فکر خودمو سلامتیمم ،این مرداهم خودمون علکی بزرگ کردیم ولشون کنیم محلشون ندیم موس موس میکنن برامون ،غصه نخوریا خواهر ،پدر من مگه کم به مادرم خیانت کرد؟هووووو از زمانی که 20 سالش بوده و نامزد کرده بوده با مامانم خیانت کرده بوده تا 40 سالگیش ،مادرم نرفت گفت زندگیو به سختی به دست اوردم نمیرم ،همه زندگی و ماشینو زد به اسم خودش بابام ترسید دیگه نشست سر جاش الان نوبت پادشاهیه مادرمه بیا و ببین چطوری بابامو میتازونه 😂

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

دقیقا هر کدومشون دردشون یکچیزه نمیدونم چرا ما زنا با همهچیز کنار میایم نمیدونم ....

خودت جوابتو دادی ،چون کنار میایم دیگه ،اگه کنار نیایم ادم میشن

به خدا نسلای خودمون خیلی دخترای خوبی هستن بسازن اگه خوبو بساز نبودن الان همه طلاق گرفته بودن ،خلاصه ...

عزیزم چی بگم توکل به خدا امیدم به خدا هست کجا برم هیچ جای دیگه ای نیست که برم بالاخره خدا یک جایی مرد این زجر هایی که کشیدمو میده

خودت جوابتو دادی ،چون کنار میایم دیگه ،اگه کنار نیایم ادم میشن

راست میگی به نظرم فقط باید تمرکز بذاریم روی خودمون همین

از ازدواجتون راضی ای؟

اره عزیزم خداروشکر

اولش سخت بود چون شوهرم دانشجو بود و بر خلاف خواستگارام پولدار نبود اما خداروشکر تونست خودشو جمع کنه

خدا به همه دلخوشی و خوشبختی بوده