2777
2789
عنوان

با رفتارش از عمد منو درگیر کرد

470 بازدید | 35 پست

پسره همسایه خونه پدربزرگمه

تابستون به خاطر مریضی پدربزرگم مجبور میشدم خیلی برم خونه پدربزرگم

باهاش بعد چند سال اولین بار تو خیابون رو ب رو شدم همچین خشکش زد که اصلا مامانم فهمیده بود این یه چیزیش میشه

بعد اون رفتاراش شروع شد..بیرون میومدم منو میدید هی بیرون وایمیستاد...همش نگام میکرد اصلا عجیب طوری که حتی گاهی رو ب جلو میرفت گردنشو میچرخوند نگام میکرد

به مادرش گفته بود نیاد عیادت پدربزرگم تا وقتی خودش برمیگرده...با مادرش یه شب اومد...اصلا محو چشمام میشد میرفت هپروت طوری که صداش زدن نمیشنید

رفتار زیااااد دیدم ازش زیاده زیاد...که بگم طولانی میشه

اما یه چیز عجیب بود..این پسر به ظاهر شیفته شده بنده..تو اینستا ابدا بهم درخواست فالو نمیداد..میدونستم پرروعه و پیجمم قطعا چک کرده ...تا اینکه از پسر داییم که دوست صمیمیشه فهمیدم ۴ ساله تو رابطه جدیه!

و من وموندم و احساسی که کمی جون گرفته بود و یهو فریز شد

هنوزم همینه

منو بیرون مییینه از عمد میاد میشینه کنار جاده...

با دختره در ارتباطه هنوز میدونم!!!

به نظرتون خدا جواب این کارشو بهش میده؟

من ابدا توهم نزدم خودش با حرکاتش سعی داره بهم بگه حس داره بهم...و در کمال تعجب تو رابطه جدیه

نمیدونم حسم چیه

فقط،گیجم

هنگم

اصلا چرا خدا اینطور ادمی سر راهم قرار داد

من از بچگی این پسرو میشناسم ده سال ازم بزرگتره و همیشه در نظرم یه ادم درست حسابی و تحصیل کرده بود...

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

ذات پسر :

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

ذات پسر :

اصلا نمیدونم چی بگم

یه حس گند و مزخرف دارم

یه بار عذاب وجدان میگیرم

یه بار دلم برا خودم میسوزه توجهم به کی بوده

یه بار از پسره بدم میاد

....

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا نمیدونم چی بگمیه حس گند و مزخرف دارمیه بار عذاب وجدان میگیرم یه بار دلم برا خودم میسوزه توجهم ب ...

فقط تا میتونی محلشششش نده

این از همه چیز بدتره براش

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

شاید ب پسر داییت دروغ گفته ک مثلا بگ تو رابطه اس و اینم مث بقیه اس

خود شوهر من ب همه میگف تو رابطه اس با ی دختر ک خونشون شهر دیگ اس ی داستان سرهم کرده بود و اینا.... ک کسی نفهمه با منه

حتی رل دخترداییم ک دوستش بود میومد میگف فلانی گفته دوست دخترم کجاییه رفتیم کافع چیکار کردیم و فلان ی داستان ساختگی تحویل همه داده بود ک حتی دوستشم باور کرده بود در صورتی ک فقط من تو زندگیش بودم و خبری از اینا نبود

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

والاخدا حق مارونگرفت ک پسره بازبون خودش عشقشواعتراف کرد ومارووابسته کرد وترک کرد وقول داد بعد اینی ک ...

چیکارش کنه؟

چرا وقتی تو رابطست طوری رفتار میکنه انگار هیییچ حدی نداره و هیچ کسی تو زندگیش نیست؟

من اصلا نمیدیدمش..اصلا برام مهم نبود...اون جوری رفتار کرد من توجهم جلب شع!

شاید ب پسر داییت دروغ گفته ک مثلا بگ تو رابطه اس و اینم مث بقیه اس خود شوهر من ب همه میگف تو رابطه ...

نه عزیزدلم

من خیلی تحقیق کردم اینستاشونو استاک کردم

دوست دختر داره

در حدی که دختره با زنای دوستای اینم در ارتباطه!

فک کنننن

بعد میاد اینجوری به من نخ که چه عرض کنم طناب میده

چیکارش کنه؟چرا وقتی تو رابطست طوری رفتار میکنه انگار هیییچ حدی نداره و هیچ کسی تو زندگیش نیست؟من اصل ...

میدونم چی میگی اون ادم کثیفی بوده ولی این تقصیر نداشتن عزت نفس ماست ک با چندتاحرکت چیپ اونا به رویا سعودمیکنیم من توزندگیم بود تورابطه بودیم تهش چیشد فقط خودمولعنت کردم ک باورش کردم

واسه منم اتفاق افتاد دیگه توجه نکن بهش و سعی کن بهش فکر نکنی خواهرانه بهت میگم

شما چی شد عزیزم؟

تبدیل شده به وسواس برام

هی حرصم میگیره

خدا اگه بخواد جواب تمام هیزها رو بده که بقیه کار و زندگیش باید ببوسه و بزاره کنار.... امان از ما دخت ...

هعییییی

باور کن خیالبافی نبود:((

طرف عین عاشق پیشه های دهه شصت رفتار میکرد

هعیییییباور کن خیالبافی نبود:((طرف عین عاشق پیشه های دهه شصت رفتار میکرد

اخه بدون یک کلمه حرف و صحبت،یه فالو ساده نکرده تو اینستا،پیام هم نداده فقط هیز بازی درآورده شد عاشق پیشه دهه شصت؟!مهم نیست چیزی که الان مهمه از ذهنت حذفش کنی و تمام،دفعه بعد بدون صحبت مستقیم و واضح دلت برای کسی نلرزد....

هعیییییباور کن خیالبافی نبود:((طرف عین عاشق پیشه های دهه شصت رفتار میکرد

بنظرم اینجور ادمایی که حد ومرز نمیدونن چیه رو اصلا یک ثانیه هم بهشون نگاه نکنید تا بفهمن پیش دخترای باارزش ارزشی ندارن

لایک نکنید .توروخدا