2777
2789

ولی هیچکس نیست که نیست همه افلاینن دلم میخواد برم تو گروه مختلط تلگرام اونم همش بچه هستن پورت وپرت میگن بد جور حوصلم سر رفته

خسته خسته منم دعا کنید زودتر سرپا بشم

مود:

هر چه ویران شدنی بود به ویرانه کشید. آن چه ویرانه نمیگشت به بیگانه فروخت. ای جماعت از چه مینالید؟ ایراد از شماست. ما به دزدان خانه دادیم و همین ها حق ماست. مرگ بر آم دور ها گفتیم ؛ دزد در خانه بود. آخر آن خانه زیبا همین ویرانه بود . تنگه قاسمی . جنگل های هیرکانی . دریاچه ارومیه . زاینده رود . سد کرج . ۷۲ تن . عقب نشینی دریای خزر . تهران آلوده ترین شهر جهان . چیزی نشده جنگل های هیرکانی چیزی نبود کلا از جنگل های آمازون بیشتر قدمت داشت و عصر یخندان رو دیده بود . دریاچه ارومیه هم دوران ساسانیان و هخامنشیان رو . هیچ اشکالی نداره بجاش امنیت داریم . نشسته ایم و تماشا میکنیم . می ترسم آخر کار ایران فقط در تاریخ بماند نه روی نقشه. همه چیز مصرف میشود و بعد دور انداخته میشود . بیشتر از همه، انسان. عرب ها تاکنون چیزی تولید نکرده اند و دانشمند بزرگی هم نداشته اند اما زندگی مرفهی داشته و دارند. می دانید چرا؟ چون نفت شان را به ثروتمندان و دین شان را به احمق ها میفروشند . گفتند حجاب از زنان محافظت میکند . گفتم دیوار هم از زندانی محافظت میکند. اما آیا این یعنی او آزاد است؟ جنگل از کف پا تا به کمر سوخت ولی دل ضحاک بر این جنگل بیچاره نسوخت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره اقعن منم دوس دارم حرف بزنم ولی حرف نمیزنم یا ناراحتی که دارم اونم درگیر میشه

میفهممت امشب از همه عالموادم دلگیرم شوهرم پیشواز عاشقانه گذاشته مشکوک شدم بهش حوصله حرف زدن باهاش ندارم دوستم امشب درست نیومد پیشم

خسته خسته منم دعا کنید زودتر سرپا بشم

میفهممت امشب از همه عالموادم دلگیرم شوهرم پیشواز عاشقانه گذاشته مشکوک شدم بهش حوصله حرف زدن باهاش ن ...

به این دوستا اعتماد نکن منم امشب دلم داره میترکه ولی با دوستم حرف نمیزنم میترسم حرف بزنم بعد بشه شر

وا منم دلم میخواد حرف بزنم در کنارش یه قلیونم بزنم ، خواهر قبلا برونگرا بودم هر چی میشد بروز میدادم خودمو خالی میکردم الان درونگرا شدم نابودم ینی ، در حدی نابودم که شوهرم میاد علکی دعوا راه میندازه و من حتی حوصله جواب دادن ندارم ،دوباره فردا میاد معذرت خواهی میکنه حتی حوصله کش دادنشم ندارم ،دوباره شب میاد دعوا میکنه 🤣

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫