معذرت میخوام پشتشون به زنای خراب گرمه کافیه فقط وارد تلگرام بشن همین دیوار خودمون ریخته همه مدلی سفی ...
والا مال من خاک تو سر خیانت نمیکنه فقط یا باید منت یه لقمه نونو بزاره سرم یا باید قدرت بازوشو نشون بده ، خاک بر سر پدر مادراشون با این تربیتاشون حیوون تحویل جامعه دادن نه ادم اینا نرن نرررررر
هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫
عزیزم میفهممت بیخیال نمیدونم ماها چجوری تربیت و بزرگ شدیم مرداد چجوری تربیت و بزرگ شدن
به خدا نسلای خودمون خیلی دخترای خوبی هستن بسازن اگه خوبو بساز نبودن الان همه طلاق گرفته بودن ،خلاصه من دیگه به فکر خودمو سلامتیمم ،این مرداهم خودمون علکی بزرگ کردیم ولشون کنیم محلشون ندیم موس موس میکنن برامون ،غصه نخوریا خواهر ،پدر من مگه کم به مادرم خیانت کرد؟هووووو از زمانی که 20 سالش بوده و نامزد کرده بوده با مامانم خیانت کرده بوده تا 40 سالگیش ،مادرم نرفت گفت زندگیو به سختی به دست اوردم نمیرم ،همه زندگی و ماشینو زد به اسم خودش بابام ترسید دیگه نشست سر جاش الان نوبت پادشاهیه مادرمه بیا و ببین چطوری بابامو میتازونه 😂
هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫