2777
2789
عنوان

احساس می کنم گربه ام داره آماده میشه بره

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 59 پست

اذیت نمیشه زیاد بچه دار شه؟!

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

مگه گربه ها بچشونو دوست ندارن چرررا

از پسشون بر نمیان دیگه ذات حیوون اینه پرنده جوجه اشو از لونه پر می ده اینام کم کم رها می کنن 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از پسشون بر نمیان دیگه ذات حیوون اینه پرنده جوجه اشو از لونه پر می ده اینام کم کم رها می کنن

آها جالبه خوب تو که اینو میدونستی از همون اول عقیم میکردی دیگه بهتر بود گربتم پیشت می‌موند

آخه مگه همه بچه هاش گفتی مردن فقط دخترش مونده دخترش بزرگه یا کوچولوئه

چند بار زاییده

یبار زایید سه تا بودن دو تا پسراش رفتن فقط دخترش مونده

از اون موقع هرچی زایید مردن امسال با دخترش دوتایی زاییدن شش تا سه تا مادر داره سه تا دختر دیگه دلم نمی خواد برن 

می خوام همه رو عقیم کنم بابام هی حس گناه بهم می ده ://

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
گربه دوستم از وقتی عقیم شد همش یه گوشه می خوابه انقد چاق شده حد نداره گربه یه دوست دیگمم چند سال بود ...

عه آخه میگن عقیم کردن باعث میشه کمتر پرخاشگر باشن و فرار کنن و در کل مفیده براشون حالا نمیدونم:/ 

🍷He drinks your blood as holy wine

اذیت نمیشه زیاد بچه دار شه؟!

قبلا می گفتم خب گربه اس دیگه زاد و ولد نکنه نسلش منقرض میشه اما الان دلم می سوزه می گم دیگه بسه چقد بچه دار شه؟

قبلا می گفتم خب گربه اس دیگه زاد و ولد نکنه نسلش منقرض میشه اما الان دلم می سوزه می گم دیگه بسه چقد ...

آره گناه داره

با یه دامپزشک خوب مشورت کن 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

پس من چی بگم که امشب شب آخری هی ک با گربه م هستم فردا قرار ببرمش پارک رهاش کنم .... چون گربه منم نر هست و بشدت عاشق بیرون رفتنه امشبم رفتم از تو تراس سیب زمینی بردارم ک یهو ناخنم کشید و از رو پشتم پرید رفت بیرون ی ساعت بعد با پشمای کنده کنده و پای لنگون و گلی و لجنی برگشت خونه ...الان چند هفته ک دیگه تو هر جای خونه میرسه جیش می‌کنه شوهرم گفت باید رهاش کنیم بره چون کثافت کاری داره

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

آها جالبه خوب تو که اینو میدونستی از همون اول عقیم میکردی دیگه بهتر بود گربتم پیشت می‌موند

راستش فکر نمی کردم انقد حس کنه قلمروش تهدید شده باید سر همه رو بکنه زیر اب 

خیلیا هستن یه عالمه گربه دارن همشونم می مونن بعضیا می رن

عه آخه میگن عقیم کردن باعث میشه کمتر پرخاشگر باشن و فرار کنن و در کل مفیده براشون حالا نمیدونم:/

منم نمی دونم و باید زود تصمیم بگیرم می ترسم بره نیاد :((