2777
2789

سه ساله تو خونه ماس تا حالا بچه دار که شده بچه هاش یا رفتن یا مردن فقط یدونه دخترش مونده با دخترش خوب بودن دعوا نداشتن تا تابستون امسال که سر ناسازگاری باهاش برداشت

دخترش از بیرون یه بیماری پوستی گرفته دو هفته اس قرنطینه اش کردم نمی بینتش 

اولش فکر کرده بود قراره اونم گم و گور بشه حسابی خوشحال بود اما جدیدا احساس می کنه اونو قایم کردم 

اینه که کمتر میاد خونه تو خونه نمی خوابه همش تو راه پله هاس

خیلی مرددم که عقیمش کنم یا نه :(

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش بکنی

نمی دونم چطوری بگم می ترسم تو خونه زندانی بشه 

خیلی بیرونو دوست داره 

از پشت پنجره نگاه می کنه می ره دور می زنه 

نکنه عقیمش کنم بشه مثل یه عروسک پشمالو فقط؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
نمی دونم چطوری بگم می ترسم تو خونه زندانی بشه خیلی بیرونو دوست داره از پشت پنجره نگاه می کنه می ره د ...

گربه دوستم اینجوری بود.. اخرش بهار که شد از پنجره فرار کرد رفت

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نمی دونم چطوری بگم می ترسم تو خونه زندانی بشه خیلی بیرونو دوست داره از پشت پنجره نگاه می کنه می ره د ...

نه اتفاقا عقیم کردن براشون خوبه روحیه ایناش خراب نمیشه 

دیگه یه بارم بچه آورده 

🍷He drinks your blood as holy wine

اسی چطور از احساساش اینقدر با جزئیات خبر داری 😸

از رفتارش مشخصه :)) وقتی خوشحاله با دمش گردو می شکنه

این دو هفته که دخترش نیست شش تا بچه رو با خوشحالی شیر می داد قربونشون می رفت الان چند روزه شیر نمی ده فقط لیس می زنه نگاشون می کنه کمتر دورم می چرخه تو خونه سعی می کنه غذا نخوره قبلا عاشق تشویقی بود الان یکم می خوره زود می ره

مگه بچشون نمی‌خوان؟

نه یکم بزرگ میشه تو خیابون راه می افتن بچه ها گم و گور شن یا خودشون می رن نمیان بچه ها می مونن

نه اتفاقا عقیم کردن براشون خوبه روحیه ایناش خراب نمیشه دیگه یه بارم بچه آورده

گربه دوستم از وقتی عقیم شد همش یه گوشه می خوابه انقد چاق شده حد نداره 

گربه یه دوست دیگمم چند سال بود داشتش یه روز یهو رفت که رفت می ترسم منم عقیم کنم بره بیرون راهشو پیدا نکنه برگرده ://

گربه دوستم اینجوری بود.. اخرش بهار که شد از پنجره فرار کرد رفت

وای اره منم از این می ترسم انقدم دوسش دارم حد نداره :((

عقیم کن مادر اینطوری به درد نمیخوره هزینه ی عقیم کردن چقدره؟

پنج و نیم شش زیاد نیس