2777
2789
عنوان

احساس می کنم گربه ام داره آماده میشه بره

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 59 پست
من از خدامه ... شوهرم نمی زاره میگه گناه داره حق زندگی کردنو تو بخاطر اینکه میخوای پیشت بمونه میخوای ...

بابای منم با همین حرف عذاب وجدان می ده بهم 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

اگه توان مالی داری عقیم کن میل به فرارش کم میشه 

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از خدامه ... شوهرم نمی زاره میگه گناه داره حق زندگی کردنو تو بخاطر اینکه میخوای پیشت بمونه میخوای ...

من سگ دارم حسم اینه که اینجوری بیشتر اذیت میشه و میل جنسی اونا غریزیه مثل ادما از روی عشق رابطه ندارن یه نیازیه که نبودنش بهتر از بودنشه 

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

وای خیلی دوست دارم🫠✨نه حیف آپارتمانیم شما مگه حیاط دار نیستی؟چطور پس نگه میداریشون

اپارتمان در بست داریم حیاط درواقع به پارکینگ راه داره و اصلا جالب نیست چون نمی بینمشون خیالم راحت نیست اکثرا تو خونه سرگرمشون می کنم ولی خب گاهی فضولیشون گل می کنه می خوان برن که برن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اره بنده خدا همین فکرم می کنه ولی ما دلداری می دادیم همه مونم می دونستیم داریم چرت می گیم دلش خوش با ...

خیلی غمش سنگینه من پرنده قشنگمو از دستم ندادم ولی مجبور شدم بدمش به یه خانواده دیگه که مراقبش باشن و الان هر چند وقت یه بار قلبم میگیره واقعا از دست دادن آدما انقد سنگین نیست ولی وقتی یه فرشته کوچولو رو از دست میدی..

🍷He drinks your blood as holy wine

بابای منم با همین حرف عذاب وجدان می ده بهم

این دیگه تصمیم شو گرفته الان چند روزه که دارم مث ابر بهاری اشک میریزم که تو رو خدا ببریم عقیم کنیم ...اونم میگه نه اصلا نباید عشق و حال و از این حیوون زبون بسته خدا بگیریم ...

دیگه اصرار کردن من فایده ای نداره اون تصمیم شو گرفته....😔😭

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

اپارتمان در بست داریم حیاط درواقع به پارکینگ راه داره و اصلا جالب نیست چون نمی بینمشون خیالم راحت نی ...

دقیقا آپارتمان سخته پیش خودت نیس همیشه مگه بزاری بارکن و تراس که اینقد معمولا کوچیکن مناسب نگهداری نیستن اونجا ها

ای خودا🥹🫠

اگه توان مالی داری عقیم کن میل به فرارش کم میشه

یکی یکی عقیم می کنم چاره ای نیست ظاهرا

خیلی غمش سنگینه من پرنده قشنگمو از دستم ندادم ولی مجبور شدم بدمش به یه خانواده دیگه که مراقبش باشن و ...

❤️🖤

این دیگه تصمیم شو گرفته الان چند روزه که دارم مث ابر بهاری اشک میریزم که تو رو خدا ببریم عقیم کنیم . ...

💔

دقیقا آپارتمان سخته پیش خودت نیس همیشه مگه بزاری بارکن و تراس که اینقد معمولا کوچیکن مناسب نگهداری ن ...

نه اینا آزادن تو شش طبقه :)) همسایه هامونم اشنان کنار میان خونشون نمی رن البته 

گناه داره بابا عقیمش نکن

کاش آدما بفهمن برای خودخواهی و لذت خودشون نباید انقدر به حیوونا ظلم کنن و تو خونه نگهشون دارن و عقیمشون کنن و...

ولشون کن بذار برن پی زندگی گربه‌ایشون طبق طبیعت و غریزه‌شون

گناه داره بابا عقیمش نکنکاش آدما بفهمن برای خودخواهی و لذت خودشون نباید انقدر به حیوونا ظلم کنن و تو ...

من زندانیش نکردم خودش میره و میاد 

اگه عقیم کنم باید زندانیش کنم چون شاید نتونه برگرده

اما مشکل اینجاس بیرون خونه که میره میاد دائم کتک کاری و دعوا می کنه حتی یبار یه آدم ضربه زده بود تو کمرش 

واقعا بیرون خیلی ترسناکه خودش دوست داره خونه بمونه یکم واسه تفریح می ره گشت می زنه میاد الان فقط مشکل قلمرو پیدا کرده می خواد بقیه برن اینام خیلی کوچولو هستن 

وااااای نه گناه داره رهاش نکن.   حداقل واگذارش کن به یه آدم مطمئن.   واگذارش کن روستا بهش نیاز دارند.  منتها تاکید کن که فرار نکنه. تا وقتی عادت کنه.    گربه ها متاسفانه تا پا به محیط جدید می ذارن استرس می گیرند فرار می کنند

بذار تو دیوار واگذاری رایگان.  ببین شرایط کدوم مناسبتره؟