2777
2789

تا الان مامانم طلا های زیادی خریده که یا گمش کردم یا همه رو فروخته حالا امشب میشه دلم میخواد برات یه تیکه طلا بخرم بعدا بدردت میخوره با اینکه میدونم به پولشم لازم داره دلمم راضی نمیشه ولی از طرفی میگم من هیچی ندارم بجز یه دستبند طلام که میگن تا چند روز دیگه میشه ۱۵ که دیگه عمرن بشه خرید نظرتون چیه؟

دلم میخوادا اما با پولش میتونه برای سالنش یه چی بخره🥲

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بذار بخره

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار بخره

خودم دلم یه گردنبد میخواد ولی گرونن

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بزار بخره ، نهایت لازم شد میفروشی

اره اینم حرفیه یه سرمایه هست

خودم دلم یه گردنبد میخواد ولی گرونن

نازکشو بخر یا مدال بازنجیر

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بخر بندازش البته اگه اون چیز سالن واسش درامد زایی نمیکنه

میکنه کارش همینه ولی از طرفی طلام خیلی بالا دارم میره طلا فروش میگفت تا چن روز دیگه گرمی ۱۵ میشه

نازکشو بخر یا مدال بازنجیر

اره دلم ظریف میخواد

اگه بتونه طلا بخره برات خوبهانشالله ازدواج کردی یا بچه دار شدی طلاهاتو نبر بزار یا عوضشون کنه یا همو ...

اره واقعا اینم حرفیه