سلام امروز رفتم از شیرینی فروشی معروفی که نزدیک خونمون هست و تقریبا هر مراسمی داشتیم ازش شیرینی وکیک گرفتیم
همیشه میرفتم پرسنل سلام و خوش آمد میگفتن این بار رفتم دیدم پرسنل چیزی نگفت من طبق ادب سلام دادم و گفتم یک و نیم تر میخوام خیلی با بی میلی و ناراحتی انگار من گفتم برو اینجا کار کن
بعد ما از ناپلیونی خیلی خوشمون میاد گفتم دارید ؟ گفت نه
گفتم باشه و خواستم بگم شیرینی بگذاره دیدم دستش که دستکش پوشیده دوتا از انگشت های دستش رو زد به لب و زبونش تقریبا
دیگه اعصابم خورد شد من خیلی بهداشتی هستم نمیگم وسواس من واقعا روی بهداشت چه فردی چه اجتماعی حساسم
خلاصه شیرینی گذاشت اومدم صندوق حساب کنم منتظر بودم فیش بده دیدم یه خانم دیگه اومد پرسید ناپلونی دارید ؟ گفت بله ۴ تا مونده برای اون گذاشت
منم اومدم حساب کردم تقریبا شد ۴۰۰ تومن
بعد به صندوقدار گفتم راستش یه چیزی دیدم نمیدونم شاید هم من اشتباه کردم قضیه رو گفتم خانم صندوق دار هم گفت میرم بهش بگم گفتم نه شاید من اشتباه کردم
گفت میرم دوربین رو چک کنم میارم شما هم ببینید گفتم نه من به شما اعتماد دارم خلاصه اومد و گفت بله فکر کنم پایین دستکش رو با دهن کشیده احتمالا گفتم عیب نداره گفت نه عوض میکنم شما باید راضی باشید ولی من دیدم دوتا انگشتش رو زده بود دهنش مطمئن بودم
خلاصه خودش اومد یه جعبه دیگه کشید و حتی ناپلونی تازه هم آورده بودن از اون هم گفتم و قیمتش بیشتر شد ولی نگرفت گفت شما باید راضی باشید ببخشید
خلاصه من آدمی بودم که هروقت شبیهه این اتفاق می افتاد هیچی نمیگفتم ساکت میموندم نهایت جعبه رو با جاش مینداختم دور
خیلی خوشحالم که بالاخره حرفم رو زدم