2777
2789

یکی از روستایی های عموم اومده میگه عموت پولشویی میکنه و به خارج کشور انسان قاچاق می کنه و به ایران لبتاپ قاچاق می کنه میخوام بدونم جدیه

عموم تو یکی از کشورای همسایه زندگی میکنه و خرپوله کشوری هس که اکثر مردم دنیا دوس دارن توش زمدگی کنن و پولشون بیشترین ارزش داره یعنی جدیه؟؟؟؟؟😂🥴🧐🤧

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو بهش تا پاره شی نکبت حسود

ببین مسئله اینه حتی از خونه عرکیخ ویلاها و خیای چیزا خبر داشت از مجا فهمیده یعنی

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

احتمالا ازحسودیشونه

ببین مسئله اینه حتی از خونه ترکیه ویلاها و خیلی چیزا خبر داشت از کجا فهمیده یعنی

داریم به ۱۲ نزدیک میشیم

ببین جدی هستم حتی خود منم نمیدونم این ثروت که بخوای بشمری تموم نمیشه از کجا اپمده بابابزرگ من کارگر ساده بود و این تو دوسال به این پول رسیده

ینی ما از کجا بدونیم مگه میشناسیم عموتو ؟!

خب منم نمی شناسم ولی اگه نفهمم مخم می پوکه متاسفانه چیزایی میدونست که درست بود ولی اگه باهم همکار نباشن از کجا میخواد بفهمه من الان می ترکم کمک