2777
2789
عنوان

خانمای نی نی سایت جدی هستم متاسفانه

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 35 پست
عموت روستا داره؟روستایی های عموم......

نداره

روستاهای

وقتی میگی روستایی یعنی کسی که اهل روستا هس روستایی های عموم جمع هس

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ما چه بدونیم عموی توعه

خب ازکجا بفهمم خودمم چیز زیادی نمیدونم ولی اگه نفهمم به اختمال زیاد از فضولی بمیرم اصلا چرا اینا رو به من گفت نمیفهمم هر بار میاد ایران با شک نگاهش می کنم بسه دیگه😂🧐

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو ادبیات فارسی اما کاملا اشتباه روستایی های عموم معنی نمیده

یعنی انتظار داری بگم کسی که اهل روستای عمویم بود زیادی کتابی نمیشه و معنی میده به نظرم گیر الکی نده

دخالت نده خودتو درگیرش نشو میاد قاچاقت میکنه ولش کن

خب با من چکار دارم ولی فصولم واقعا کمک هر ادمی حق دغره بدونه با کی در ارتباطه

عموت ک ایران‌نیست چیکار داری بدونی چیکا‌میکنه

عزیزم ایشون یه پاش این وره یه پاش اون وره چند تا کارخونه تو ایران داره که یکی از عموهای دیگم توش کار میکنه و مجبوره بیاد ولی خب گفتم حق هر ادمی هس بدونه با کی ارتباط داره

راستش من نمی تونم به کسی که قاچاق دختر می کنه اعتماد کنم ولی از طرفی حس می کنم عموم ادم خوبیه هیچوقت بهم نگفته بالا چشت ابرو هس چی بگم نمیفهمم الانه مخم بپوکه

باید بگی هم روستایی های عموم مثل همشهری دیگه یا هم وطن

اینم میشه درکل مهم نیس من داستان نمی نوشتم که به نگارش متن دقت کنم باشه چشم ویرایش نمیشه وگرنه اصلاح میکردم بفرمایید این مورد چه کنم

درسته

عزیزم میخوای باور کن میخوای باور نکن مریض نیستم که بیام این حرفا رو بزنم و خب درکل این همه جرم و جنایت تو جهان اینم ممکن نیس

به نظرم ذهنت رو درگیر نکن به حرف آدمها اعتباری نیست

ولی این همه اطلاعات چطوری ازش داره من خودمم به زور اینا رو میدونم عموم ادمی نیس که زیاد از خودش بگه ای کاش بتونم تزش بپرسم و اونم حاصر شه جواب من بده این دیگه فصولی نیس واقعا اکه اینطور باشه از حد گذشته