2777
2789
عنوان

خانمای نی نی سایت جدی هستم متاسفانه

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 35 پست
چیزی گفتم عزیزم؟

نه ولی وقتی حرف یکی رو یهو تایید میکنی یعنی میخوای بگی تو درست میگی و من باپر کردم ولی باور نکردی بی خیال

ببین جدی هستم راه حل میخوام

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب راه حل درچه مورد عموت که اون سر دنیاس چکاری ازتو برمیاد؟

یعنی عو بری کشور دیگه نمی تونی بیای ایران عموی من نصف سال اینجاس چون هوا تو تابستون گرم میشه و خب تو خودت باشی خوره نمی افته به جونت میدونم عجیبه غما حق دارم بدونم حس می کنم و خب نمیدونم وه ماری از دستم بر میاد انقدر فکر کردم الانه مخم بپوکه

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

نمیدونم واقعا تحقیق کن خب

فکر کردی تاپیک زدم برا وی وطور تحقیق کنم😁🥲

ولی این همه اطلاعات چطوری ازش داره من خودمم به زور اینا رو میدونم عموم ادمی نیس که زیاد از خودش بگه ...

اگر با عمو صمیمی هستی 

بدون اینکه از کسی اسم ببری 

چرا ازش نمیپرسی؟

بخواد راستش رو نگه هم میتونی متوجه بشی خب 

اگر موردی داره،شاید گفتن شما یک تلنگر شد براش