2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته دم به دقیقه حامله میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3518 بازدید | 113 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونم از دیشب دارم اشک میریزم

روشتم لابد طبیعی بوده

خواهش میکنم همسرتو بفرست وازکتومی کنه اون که عین خیالش نیست

سختی و بدبختی و پوکی استخوان و پیر شدن و زشت شدنش برای توعه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مشخصه جلوگیریت سرسریه

من یدونه ناخواسته باردار شدم، همه روش هارو باهم انجام می‌دادم که دیگه باردار نشم

به خودت رحم کن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

مگه میشه سفت و سخت جلوگیری کنی و باز باردار شی؟من چهار ساله ازدواج کردم اصلا برام پیش نیومده بعد مگه ...

بعد از یک بارداری راحت تر باردارمیشی انگار بدنت امادس

خدا بخواد هرکاری کنی بازم باردار میشی 

لوله بستنم انگار شرایط و عوارض داره 

روشتم لابد طبیعی بودهخواهش میکنم همسرتو بفرست وازکتومی کنه اون که عین خیالش نیستسختی و بدبختی و پوکی ...

عزیزم وازکوتومی چیه 

سلام لطفا و خواهشا از توهین بپرهیزید فضا مجازی است اما دلها واقعی است میشکند

شما اصلا نباید از روش طبیعی جلوگیری کنی.خرج بچه به کنار اعصاب خودت چی میشه.خدا خودش کمکت کنه.شوهرت پرستاره راحت میتونز بری لوله هاتو ببندی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
روش طبیعی و گهگاهی کاندوم

شما۶تا با طبیعی باردار شدی چرا اینقدر اصرار به این روش داری

بعدش هم دکترا میگن که هیچ روشی به اسم طبیعی وجود نداره

بری دکتر و بگی طبیعیجلوگیری میکنم میگن که پس قصد بارداری داری

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

بعد از یک بارداری راحت تر باردارمیشی انگار بدنت امادسخدا بخواد هرکاری کنی بازم باردار میشی لوله بستن ...

بله اینو شنیدم که بعد بارداری امکان بارداری مجدد زیاده 

ولی خب صد تا روش پیشگیری هست 

نه عوارضی نداره عزیزم 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
عزیزم وازکوتومی چیه

لوله اسپرم مرد رو میبندن دیگه مایع منیش خالی از اسپرم میشه

این وسط خیلی باید از شوهرت شکار باشی

اصن مسئولیت قبول میکنه؟ میفهمه که گند زده؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عزیزم لوله هاشو بست پریود نمیشد دیگه؟ آخه میگن آدم زود پیر میشه

ربطی به پریودی نداره

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

خدایی روش جلوگیریت چیعمن هفت ۷ساله طبیعی راحت شوهرت چ بیخیاله ک مواظب مایع ...نیس

خیلی عجیبه برام 

تو خانواده شوهرم مشکل ناباروری شدید دارن 

اونوقت ما اینجوری

سلام لطفا و خواهشا از توهین بپرهیزید فضا مجازی است اما دلها واقعی است میشکند