2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته دم به دقیقه حامله میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3518 بازدید | 113 پست
عزیزم لوله هاشو بست پریود نمیشد دیگه؟ آخه میگن آدم زود پیر میشه

نه عزیزم هنوزم پریود میشه روز به روزم داره جوونتر میشه ماشالا

اصلا ربطی نداره

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداروشکر کن خیلیا به حسرت یکی دوتان 

من یه پسر دارم 

عاشق بچه اس 

میگه کاشکی ۷ تا داداش ابجی برام بیاری 🤣🤣🤣

منم ۴۰ سالمه و تنبلی تخمدان و سنگ کلیه و فشارخون دارم و ضعیت مالی هم زیاد خوب نیست و  خیلی سختممونه ولی بخاطر بچه ام 

خدا کنه خدا یکی دوتا  دیگه بهم بده 

با همه سختی هاش 

شما مقصر نیستی..مطمئن باش خود شوهرت خبر داره.‌خودش اینجوری میکنه..بعدم به کسی برنخوره تروخدا،آخه دوتاتون باسوادین..تو جامعه هستین..شوهرت پرستاره که این چیزا رو باید بهتر بدونه😐

...
بله اینو شنیدم که بعد بارداری امکان بارداری مجدد زیاده ولی خب صد تا روش پیشگیری هست نه عوارضی نداره ...

من سر زایمان دومی به دکترم گفتم گفت بیکارستان شرط سن و تعداد بچه داره 

برای زنم عوارض داره 

لوله اسپرم مرد رو میبندن دیگه مایع منیش خالی از اسپرم میشهاین وسط خیلی باید از شوهرت شکار باشیاصن مس ...

عین خیالش نیس همین الان با دوستاش رفته بیرون 

سلام لطفا و خواهشا از توهین بپرهیزید فضا مجازی است اما دلها واقعی است میشکند

نه عزیزم هنوزم پریود میشه روز به روزم داره جوونتر میشه ماشالااصلا ربطی نداره

چقدر هزینشه نمیدونی شما

متاهلمممم😐اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ..

شما مقصر نیستی..مطمئن باش خود شوهرت خبر داره.‌خودش اینجوری میکنه..بعدم به کسی برنخوره تروخدا،آخه دوت ...

اصن تست بی بی چک هم به زور گرفت میگفت امکان نداره باردار باشی 

سلام لطفا و خواهشا از توهین بپرهیزید فضا مجازی است اما دلها واقعی است میشکند

من سر زایمان دومی به دکترم گفتم گفت بیکارستان شرط سن و تعداد بچه داره برای زنم عوارض داره

بله الان شرایط داره و گاهی غیرقانونی

اون زمان کمتر سختگیری بوده 

نه عوارض خاصی نداره مادر من که خدا رو شکر نداره

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
اصن تست بی بی چک هم به زور گرفت میگفت امکان نداره باردار باشی

بچه هات چندساله ان؟

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو