2777
2789
عنوان

بیاین از خاطرات روز عقدتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 76 پست
مبارکه

مرسی عزیزمممم

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

منم استرس داشتم همشم مواظب بودم یه حرکتی نکنم ضایع باشه تو ذهن همه بمونه😂

من هی به خودم میگفتم سعی کن نشون ندی داری وا میری😂لبخنددددد بزن😂😂🤦🏻‍♀️

... 🤍🦋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهتر از خانواده شوهر منن که ما نیم ساعت پشت در تالار منتظر بودیم برسن بعد وارد شیم🤣🤣🤣

وای اینا دیگه نوبرن🤦😂مگه کجا بودن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

روز عقدم گفتن فقط میاییم حرف بزنیم در مورد مهریه و...

دیدم عاقد هم همراه خودشون آوردن :(  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

امضاها خستم کردن هر کدوم یه شکل شدن😂

برادر شوهرم خیلی کوچک بود خیلی هم حسادت میکرد

تمام تلاشش کرد تا سفره عقد بهم بزنه

مادرشوهرم که هیچ خاله شوهرم به دادمون رسید

بنرین تموم کردیم ماشین خاموش شد 

شادوماد از ذوق زیاد یادش رفته بود بنزین بزنه 

با پیک برامون بنزین آوردن

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

ما یک فامیل داشتیم مشگل عقلی داشت نه خیلی زیاد ولی داشت روستا بودن روز عقدش میرن اتاق شب ، دختره جیغ ...

خداییی

حالا من اصلا درد نداشتم اگه هم داشتم همون اول دردش عین نشگون بود خون هم نیومد نمی‌دونم چرا 😬

پرازاسترس بودم همش میترسیدم دیربرسیم همه زنگ میزدن کجایی چیشدی کی میاین🤣اخرشم رسیدیم دیدم فقط عمه ام اومده بقیه نرسیدن هنوز😂بازمجدد استرسم شروع شد نکنه نرسن چون خیلی ترافیک بود راها

کلااسترس داشتم ولی بهترین روزم شد😍🥰عاشق محضرم بودم هرکی میومد کلی تعریف میکرد ازش ،دلم خاست دوباره عقدکنم🤣 

امضاها خستم کردن هر کدوم یه شکل شدن😂برادر شوهرم خیلی کوچک بود خیلی هم حسادت میکردتمام تلاشش کرد تا ...

اخییی عزیزممم

الان امضایی نیست چند ورقه اچار میدن و .. تموم

... 🤍🦋