2777
2789
عنوان

دانستنی راجب قرآن

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 100 پست
ولی چرا تو عکس نشون میدن خورشید ثابته و سیاره ها دورش میچرخن

تو آیه گفته خورشید هم در گردشه؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

عزیزم اون عکسه اولا

نمیتونن تو عکس ب منو شما بگن این خورشید داره میچرخه

تو مدرسه هم‌خوندیم ک اینا دارن میچرخن

ثانیا اینا ک شما الان کشف کردین رو سالها قبل کشف کردن و ب عنوان بدیهیات شناخته شده

حالا کاری ب نظریه های دگ ندارم زمین تخت و فلان ولی خب اینا رو دگ‌همشون دارن میچرخن واینا خیل واضحه

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچها من چون زیاد قرآن میخونم داره همه چیز برام معنادار میشه حقایق اینا میفهمم ک زندگی فقط عیش و نوش نیست هفت آسمان داریم زمین هم زیرش جهنمه عذاب قبر هست کلا این دنیا هر چند قران واضحه اما هیچوقت این معما کشف نمیشه انگار 

خدایا .. شکرت

بعدشم شما فکرنکن ک جهان خلاصه شده تو همین ماه و خورشید

میلیون‌میلیون سیاره و ستاره و کهکشان و غیره ووغیره هست واسه همین میگن ما تنها نیستیم هرلحظه ممکنه تو جهان ی صدایی ی چیزی بیاد ک نشون بده ما تنها نیستیم

اینکه میگی ناسا دروغ میگه رو من ازاین لحاظ قبول دارم ک هرچیزیو اولش نمیاد بگه اول تحقیقاتشو میکنه بعد اطلاعات دست دومو سومشو نشر میده ک اینم نشون دروغگویی نیس سیاسته باید اینجوری باشه

پارت ۵ 

پیامبر ما عروج میکنه و روی جبرئیل سوار میشه نزدیک نمیدونم کدوم یک از آسمانها بوده ک به پیامبر میگه من بیشتر نمیتونم بالا برم بعد پیامبر خودش به اذن خدا بالا میره میرسه به سدرت المنتها ک بالاش خدا هست سدره المنتها توش نام محمد فاطمه علی حسن حسین😍😊

بعد پیامبر در آسمانها جهنم و جهنمیان هم مشاهده کرد😢 ک اکثرا دخترای زناکار و نابکار بودند

خدایا .. شکرت

خواهرم😂 هم ماه به دور خودش میچرخه هم خورشید هم همه سیارات منظومه ی شمسی. در درست گفتن قران شکی نیست اما در این مورد همه اطلاعات بشری از جمله ناسا درسته. و اینکه ماه و خورشیدو زمین جدای  دور خودشون  توی یک مدار اولا در حال حرکت به سمت و سویی هستند دوما دور چبزای مختلفم در حرکتند مثلا ماه دور خودش دور زمین و دور خورشید . زمین هم به دور خودش و خورشید میگرده 

خب؟! تو نمیفهمی یکم اطلاعاتت رو ببر بالا مگه هرکدوم تو م آره جدا از هم بودن؟!😐هم تو قرآن میگه تو یه ...

فکرکنم بنده خدا تازه با این چیزا اشنا شده آخه اینا رو خیلیا بلدن حتی بچه کوچیکام میدونن

خواهرم😂 هم ماه به دور خودش میچرخه هم خورشید هم همه سیارات منظومه ی شمسی. در درست گفتن قران شکی نیست ...

خواهر گلم من همه چیز میدونم اما نظرم رو گفتم میگم شاید اشتباهی هست یا چیزی هس ک نمیدانیم خانم خانما

خدایا .. شکرت

خواهرم😂 هم ماه به دور خودش میچرخه هم خورشید هم همه سیارات منظومه ی شمسی. در درست گفتن قران شکی نیست ...

همه اینها دور سیاه چاله ای ک در کهکشان راه شیریه میچرخن‌دوباره راه شیری تو کیهان خودش و همینحوری الی آخر این‌جهان‌بزرگتراز چیزیه ک‌ما فکرشو کنیم و حتی هنوز کسی نتونسته بره واز نزدیک‌ببینه

لطفا با من مخالفید مجبور نیستید بیایید تاپیکم 

من برای دوستان خودم ک عاشق قرآنن توضیح میدم ن به کفار

گالیله هم همین طور وقتی گفت خورشید ثابته اعدامش کردن

من سنم کمه فقط اعدامم نکنید

خدایا .. شکرت

فکرکنم بنده خدا تازه با این چیزا اشنا شده آخه اینا رو خیلیا بلدن حتی بچه کوچیکام میدونن

عزیزم چتونه شما؟ من درمورد قران میگم من دانستنی ناسا رو میدونم اسم تاپیکم رو خوندی ؟ دانستی قران قران!

خدایا .. شکرت

و می بینی کوهها را و گمان می کنی که ایستاده است در حالی که آنها مانند ابرها در حرکت هستند.

.

.

و اوست که زمین را برای شما گهواره ای قرار داد.

.

.

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا