2777
2789
عنوان

دانستنی راجب قرآن

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 100 پست
لطفا با من مخالفید مجبور نیستید بیایید تاپیکم من برای دوستان خودم ک عاشق قرآنن توضیح میدم ن به کفارگ ...

عزیزم ما میخواییم شماهم اطلاعاتت بره بالا ک برات توضیح میدیم خوبه ک قران میخونی خوبه ک دقت میکنی ولی تو نت ی سرچ‌کوچیک بکن متوجه میشی ک چیزایی ک‌ شما درموردش صحبت میکنی قبلا کشف شده میدونم‌برات جذابه پس بیشتر بخون تا بیشتر یاد بگیری منم اوایل ک میرفتم کلاس نجوم بی نهایت دیدن کهکشانها و این چیزا برام جذاب بود و هنوزم هست و اصلا ابهتش آدمو میگیره قدرت خداست ماهاهنوزم هیچی نمیدونیم

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم چتونه شما؟ من درمورد قران میگم من دانستنی ناسا رو میدونم اسم تاپیکم رو خوندی ؟ دانستی قران قرا ...

اوکی عزیزم 

تو قرآن خیلی چیزای دیگه هم اومده اونم با جزئیات 

ولی خیلی جالبه که اینچیزا از 1400 سال پیش اومده 

اونم با این جزئیات دقیق 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

با نظرت موافقم اسی ، خدا تو قران گفته زمین رو گسترانیدیم ، معنی ش زمین صاف  ، یا تو قران زیاد امده که وقتی ماه فلان شد ،دریا شکافته شد ،اسمان وستاره ها از بین رفتن ،کوه ها فرو ریختن و زمین صاف شد ، ولی هیج وقت از ، ازبین رفتن زمین حرف نزده چون زمین از بین نمی ره ،روز قیامت همه چی از بین می ره وزمین صاف می شه که همون زمین محشره ، همون زمینی که مرده ها از قبرها بیرون می ان و در زمین محشر حاضر می شن برای حساب وکتاب ، ناسا هر چی گفته دروغ گفته 

پارت ۶ 

حضرت موسی وارد جایی میشه ک یکی ک از طایفشه با یکی ک از طایفش نبوده داشتن دعوا میکردن 

حضرت موسی  اونی ک از طایفش نبود رو زد و کشت بدون اینکه قصد داشته باشه بعد فهمید ک درستکار بوده و اونیکه از طایفشه مقصره

حضرت موسی از ترس خانواده پسر فرار میکنه میره جایی ک توش دختران شعیب بودند منتظر آب گرفتن از چاه بودند ک اونجا نزد شعیب ۷ سال کار میکنه و با یکی از دختران شعیب ازدواج میکنه و راهی مقصد شهر دیگه میشه ک اونجا شب میشه به زنش گفت بمون تا هیزم بیارم بعد نگا کرد دید طرف درخت آتشی روشنه رفت دید از درخت صدا میاد گف  نترس من پروردگارتم .. بعد معجزه مار را بهش یاد داد چطور  عصا رو تبدیل کنه به مار و اینطور ساحران فرعون رو شکست داد 

جالبه ن؟ 

کاش ما هم بودیم میدیدیم😂

خدایا .. شکرت

پارت ۵ پیامبر ما عروج میکنه و روی جبرئیل سوار میشه نزدیک نمیدونم کدوم یک از آسمانها بوده ک به پیامبر ...

چقدر خوبه ک اینا رو میگی ممنونم ازت

عزیزم ما میخواییم شماهم اطلاعاتت بره بالا ک برات توضیح میدیم خوبه ک قران میخونی خوبه ک دقت میکنی ولی ...

میدونم کشف شده مرسی ک میگی ولی دوس دارم همه بدونن ک خدا ۱۴۰۰ سال پیش کشفشون کرده و ناسا هیچ گوهی نخورده امام زمان عج ظهور کنه همه چیز به ما یاد میده من فقط بهش ایمان دارم من به کفار ایمان ندارم

خدایا .. شکرت

میدونم کشف شده مرسی ک میگی ولی دوس دارم همه بدونن ک خدا ۱۴۰۰ سال پیش کشفشون کرده و ناسا هیچ گوهی نخو ...

آره درسته کفار زیادی اونجا دارن این چیزا رو کشف میکنن

ولی یکی مثل مریم میرزاخانی اگر اشتباه نکنم اسمشو ک فوت شده هم تو ناسا بوده و هستن

ب هرحال میگن باید حرف رو شنید ن اینکه بگی فلانی‌گفته 

قربون خدا برم خودش قبلا همه‌چیو توضیح داده خوبه ک شماهم‌میگی اگر بتونی ایه هاو اسم سوره هم بگی بهتره ک بریم تفسیرشم بخونیم و چیزای جدیدتری یاد بگیریم

عزیزمی 😘تو خیلی فهمیده ایی ن مثل بقیه نت و ناسا رو بر حضرت محمد ص و قرانش ترجیح میدن

قربونت برم گلم

ولی این دوتا درکنار هم معنی پیدا میکنن

قران درمواردی کلی گفته شده علم باعث میشه ک بهتر بفهمیم 

همون ۱۴۰۰ سال پیش مردم نمیفهمیدن ک زمین گرده یا جاذبه داره یا داره میچرخه حتی اگر پیامبرم‌میگفت نمیفهمیدن ک

براشون عجیب بود مثل ماها ک الان خیلی چیزا برامون عجیبه و نمیدونیم

پارت ۶ حضرت موسی وارد جایی میشه ک یکی ک از طایفشه با یکی ک از طایفش نبوده داشتن دعوا میکردن حضرت موس ...

جالب ترش اینه !!!! ( البته بقول تو ) موسی یک بیگناه رو میکشه !! و فرار میکنه !! خدا ک خودش برای کشتن بیگناه قصاص رو گفته .. فقط در مورد عصا و ساحران حرف زده و سخنی از اینکه چرا لیگناه رو کشته نگفته !! حالا میگی موسی خبر نداشت ؟!! ولی پیغمبر خدا به اذن خدا همه چیو میدونسته . بیگناه کشتنی و فرارم و بخشش خدا هم نیس . دیگه چارتا  نیگن خدبه ادامه بده وارد اراجیف نشید ! اگه اینم تو قران هست بگو درسته ! 🤷‍♀️ تو حرفای ناسا و اطلاعاتشو زیر سوال بردی با اینکه دنیا قبول داره . اونوقت حرف تو چی ؟!!!

پارت ۷

بسم الله الرحمن الرحیم

انا اعطیناک الکوثر فصلی لربک وانحر انا شانئک هو الابتر

پیامبر وارد دوره سختی شده همه پسرانش را از دست داد فقط فاطمه زهرا موند س مشرکین بهش میگن بی نسل ایشون هم از رفتارشون کلافه میشد ک فرشته وحی نازل میشه و سوره کوثر رو بهش هدیه میده 

الان نسل  پیامبر چهارده معصوم از فاطمه زهرا س هستن

این سوره نشون میده دختر دارا احساس بدی نکنن دختر هم آدمه

البته کوثر هم میتونه اشاره بشه به حوض کوثر ک ساقیانش اهل بیتن ع

خدایا .. شکرت

پارت ۸

بسم الله الرحمن الرحیم

الم تری کیف فعل ربک باصحاب الفیل  الم یجعل کیدهم فی تضلیل    و ارسل علیهم طیرا  ابابیل   ترمیهم بحجارت من سجیل  فجعلهم کعصفِِ ماکول

کفار سوار فیلهاشون میشن و راهی خونه خدا میشن تا نابودش کنن ک یهو پرندگانی سنگ با دهن کوچیکشون میگیرن و پرت میکنن سمتشون چنان ضربه محکم بود ک انگار هسته ای زدنشون خودشون و فیلاشون  مثل شیمیایی شده ها نابود شدن

خدایا .. شکرت