2777
2789
عنوان

دانستنی راجب قرآن

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 100 پست
زمین میچرخه اما خورشید هم میچرخه منظورمه

وا 

مگه نمیدونستی؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

همه چیزا به ما تحمیل کردن 

حتی دین اسلام که دیگه همه گریزان شدن ازش 

دین اسلام بهترین وکامل ترین واسان ترینه 

ولی طوری جلوه دادن همه طرد شدن ازش 

ناسا هم یکی از اونهاست 

با خداباش پادشاهی کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پارت ۳ 

سوره واقعه

یطوف علیهم ولدان مخلون باکواب واباریق و کاس من معین

بچها توی بهشت .. بهشتیان پارو پا میذارن و پسران همیشه جوان خدمتگذاریشون میکنن 

عاشقتم خدا😢

خدایا .. شکرت

همه چیزا به ما تحمیل کردن حتی دین اسلام که دیگه همه گریزان شدن ازش دین اسلام بهترین وکامل ترین واسان ...

آره دین اسلام عشقه هرکس ازش متنفره یعنی خدا دوستش نداره

خدایا .. شکرت

پارت ۳ سوره واقعهیطوف علیهم ولدان مخلون باکواب واباریق و کاس من معینبچها توی بهشت .. بهشتیان پارو پا ...

😂

البته برا زنها اون فرشته خانم باید باشه 

هر چند اونجا چشم ناپاک وجود نداره 

با خداباش پادشاهی کن

پارت ۴ 

و جعلنا من بین ایدیهم سدا و من خلفهم سدا فاغشیناهم فهم لا یبصرون

بچها این آیه از سوره یس هست قوم یاجوج و ماجوج مردم رو اذیت میکردن بهمین دلیل ذوالقرنین به در واست مردم سدی ساخت ک تا امروز محبوس هستند و کسی اطلاعی نداره از حالشان ان شاالله ک مرده باشن و دوباره نیان😟

بهمین دلیل اگر کسی در موقعیت ترسناکی قرار گرفته میترسه لو بره یا دبیرش مثلا ازش نمره کم کنه کافیه این آیه رو چن بار بخونه این آیه سد در برابر دشمنانه

خدایا .. شکرت

خیلی دروغ میگن با ادم فضاییا در ارتباطن

عزیزم‌نگفتن ک با فضاییا درارتباطن میگن ما تو دنیا تنها نیستیم هنوز نیومدن چیز خاصی نشون بدن بگن این ادم‌فضاییه یا موجود فضاییه ک‌بنظرم‌بعید نیس همچین چیزی

چون ی کم وحشتناک بنظرمیرسه‌نمیشه بگی نیس

ناسا هم‌میگه همه‌جهان درحال‌چرخش هستن

ماه خورشید زمین ستاره ها سیاره ها سنگهایی ک تو فضا هستن

الان‌زمین و خورشید ومنظومه ما درحال چرخش دور سیاه چاله ای هست ک‌تو راه شیریه ی کم بیشتر سرچ کنید متوجه میشید ک‌ناسا دروغ‌نگفته علم هم داره نکات قرانی رو تایید میکنه

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

عزیزم‌نگفتن ک با فضاییا درارتباطن میگن ما تو دنیا تنها نیستیم هنوز نیومدن چیز خاصی نشون بدن بگن این ...

ولی چرا تو عکس نشون میدن خورشید ثابته و سیاره ها دورش میچرخن

خدایا .. شکرت

پارت ۴ و جعلنا من بین ایدیهم سدا و من خلفهم سدا فاغشیناهم فهم لا یبصرونبچها این آیه از سوره یس هست ق ...

میگن این‌قوم در‌آخر الزمان دوباره میان

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

میگم تو یک مدار نمیفهمی

خب؟! 

تو نمیفهمی 

یکم اطلاعاتت رو ببر بالا 

مگه هرکدوم تو م آره جدا از هم بودن؟!😐

هم تو قرآن میگه تو یه مدارن هم تو ناسا

یکم دقیق سرچ کنی شکلش رو میتونی ببینی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕