2777
2789
عنوان

دانشجوی داروسازی هستم و سنم

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 71 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اکثرن دهه۸۰ من حالا بی‌بی فیس هستم

امسال ی خانمی تو سن ۳۸ سالگی تازه پزشکی قبول شد، پارسالم ی خانمی بود تو سن ۴۰ سالگی پزشکی قبول شده بود، زندگی خودتو با دیگران مقایسه نکن، زندگی یک مسابقه نیس، یک سفره🌺✨

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

عزیزم بهت تبریک میگم، منم دقیییقا شرایط تو رو دارم ولی این همه زحمت نکشیدی ک الان ک بهش رسیدی بخوای ...

الان که قبول شدم کلی افکار منفی میاد سراغم 

مثلا میگم شاید فیزیوتراپی میزدم بهتر بود 

یا پزشکی 

یا مثلا کی تموم کنم کی سرکار برم 

عزیزم لطف داری سوالی بود من درخدمتم

چطور وسطشول نکردی

من استاده کارایه نصفه نمیه هستم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
عزیزم قدرشو بدون خیلیا ارزوشونه جای تو باشن .. من خودم 20 سالمه ولی هنوز هیچی درس نخوندم و نمیدونم ت ...

خب شما حتی دوسال دیگه ام بخونی و قبول بشی باز زودتر از من وارد دانشگاه میشی

الان که قبول شدم کلی افکار منفی میاد سراغم مثلا میگم شاید فیزیوتراپی میزدم بهتر بود یا پزشکی یا مثلا ...

کار خوبی کردی ک پزشکی نزدی، پزشکی تو این سن خیییلی سختتره و دیرتر به درآمد میرسه، ولی خب فیزیوتراپی هم گزینه خوبیه، ولی بذار کلاسا شروع بشه و بری تو جو دانشکده ، حست تغییر میکنه، الان چون هنوز نرفتی اینجوری شدی، داروسازی خییییییییلی رشته شیک و باکلاسیه، خیییلی خفنه 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

خب شما حتی دوسال دیگه ام بخونی و قبول بشی باز زودتر از من وارد دانشگاه میشی

اگه این طوریه منم باید حسرت بخورم ک چرا اکثرا کوچیک تر از منن.. هر کی ی شرایطی داره لطفا قدرشو بدون سنی نداری که

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

لیسانت چی بود ؟ معادل سازی میتونی بکنی عمومی هارو که

دقیق نگم 

تطبیق نمیزنم نمراتم خیلی خوب نبود چون علاقه نداشتم و نمیخوندم 

لیسانس یکی از رشته های پیراپزشکی