من دو سال خوندم سال اول در حد آشنایی دوباره با درسها بود و ده هزار شدم امسال سه هزار شدم
عزیزم بهت تبریک میگم، منم دقیییقا شرایط تو رو دارم ولی این همه زحمت نکشیدی ک الان ک بهش رسیدی بخوای پشیمون باشی، سعی کن کنار درست ی کار دانشجویی یا مشاوره کنکور هم انجام بدی و بتونی کمی درآمد کسب کنی، اینجوری حست بهتر میمونه، ان شاالله ب بهترین شکل از مسیرت لذت ببری💖💎💋
تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊
عزیزم قدرشو بدون خیلیا ارزوشونه جای تو باشن .. من خودم 20 سالمه ولی هنوز هیچی درس نخوندم و نمیدونم تو این مدت بشه قبول شد یا نه ولی الان تو توی دانشگاهی و از خیلیا جلو تری
تویی که داری امضامو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍