2777
2789
عنوان

دانشجوی داروسازی هستم و سنم

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 71 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دو سال خوندم سال اول در حد آشنایی دوباره با درسها بود و ده هزار شدم امسال سه هزار شدم

عزیزم بهت تبریک میگم، منم دقیییقا شرایط تو رو دارم ولی این همه زحمت نکشیدی ک الان ک بهش رسیدی بخوای پشیمون باشی، سعی کن کنار درست ی کار دانشجویی یا مشاوره کنکور هم انجام بدی و بتونی کمی درآمد کسب کنی، اینجوری حست بهتر میمونه، ان شاالله ب بهترین شکل از مسیرت لذت ببری💖💎💋

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

عجب اراده ای داشتی

کاش به ما هم مشاوره بدی

من حتی اراده ندارم برم نهار درست کنم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
اکثرن دهه۸۰ من حالا بی‌بی فیس هستم

منم 😁

این بیبی فیس بودن نعععععمته نعععمت

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

عزیزم قدرشو بدون خیلیا ارزوشونه جای تو باشن .. من خودم 20 سالمه ولی هنوز هیچی درس نخوندم و نمیدونم تو این مدت بشه قبول شد یا نه ولی الان تو توی دانشگاهی و از خیلیا جلو تری

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍