2777
2789
عنوان

شوهرم از روز اول هی می‌گفت باید چند سال عقد بمونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1664 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقد طولانی خیلی اشتباهه به شوهرت بگو سنگ بزرگ نشانه نزدنه کی الان دیگه اینطوری عروسی می‌گیره تو فامی ...

اره ب قرآن باور کن من اصلا یادم نیست آخرین باری که شام عروسی تو سالن یا باغ خوردم کی بود اصلا ؟ 

باور کن یادم نمیاد انگار دیگه این دوره کسی داره عروسی نمی‌گیره این همه عروسی تو اینستاگرام هم می‌دونم این آدما کین

اینطوری خیلی خوبه

شما با سیاست رفتار کن دیگه موقعیت رابطه براش فراهم نکن بذار تشنه بمونه، بگو استرس بارداری میگیرم نمیتونم خیلی باهاش خوب و گرم باش ولی نذار... راضیش کن برین مشاور معلومه اصلا فکر اقتصادی نداره پس فردا تو زندگی به مشکل میخورین. مردم تو ده سال ازدواج میکنن خونه عوض میکنن زمین و ماشین بهتر میگیرن این میخاد ده سال از زندگیش پول جمع کنه هتل برا فک و فامیلش بگیرع که تازه عروسی کنه😑

ببین این شوهرت هوا برش داشتهجیب خالی پز عالی؟ بگو پول نداری عروسی نگیر پول عروسی رو سرمایه گذاری کن ...

اصلاً ارزش نداره اونم با فک و فامیلای ما . به خدا فامیلای من مشون با روسری و چادر می‌شینن اصلا حتی یه لباس مجلسی شیک تن نمیکنن من این همه خرج برا کی کنم 

همه ندید پدید و حسود و چش شور 

خودم اصلا حوصله این همه تشریفات ندارم 

شما با سیاست رفتار کن دیگه موقعیت رابطه براش فراهم نکن بذار تشنه بمونه، بگو استرس بارداری میگیرم نمی ...

والا ... منم دیگه میخام برم سر خونه زندگیم 

خدا کنه بطوری درست بشه 

خواهر من اگر روز اول باید حرفت بزنی  نه اینکه اون فقط خودش فکر کنه و تصمیم بگیره من دوستم سال قبل ۱۸ سالش بود و عید ازدواج کرد شوهرش میگفت عروسی نگییریم خودش عروسی میخواست اخر هم عروسی گرفت و حرف اول واخررو خودش زد مثلا من زن عموم و عموم با هم ازدواج کردن با ۱۰ سال اختلاف سنی الان عموم اصلا میترسه رو حرف زنش حرف بزنه تازه عموم قبلش دختر داییش دوست داشته نه اون رو

«تو دنیایی که عشق توش زود دود می‌شه… من ترجیح می‌دم آتیشمو خرجِ رویا کنم نه آدم‌ها.»