2777
2789
عنوان

شوهرم از روز اول هی می‌گفت باید چند سال عقد بمونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1667 بازدید | 87 پست

غلط کرده ، ۱۰ سال دختر خاله هاش؟؟محکم بمون بگو ۲ سال بعد عروسی گرفتی که هیچ نگرفتی جدا شیم .

این میخواد با روانت بازی کنه 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشیدا بیخود میکنه زوری انجام میده اصلا باهاش تنها نمون بگو یا تاریخ عروسی رو مشخص کن تالار رزرو کن ...

باید سفت و سخت وایسه عروسی بگیره براش، چرا باید بعد دو سال بدون مراسم دنبالش راه بیفته بره 

عقد طولانی خیلی اشتباهه به شوهرت بگو سنگ بزرگ نشانه نزدنه کی الان دیگه اینطوری عروسی می‌گیره تو فامیل ما دختر شهر دیگه ازدواج کرد خانواده پسر خیلی خیلی پولدارن گفتن ما شام نمیدیم تو عروسی😐 عروسی بدون شام گرفتن که پول خرج نکنن بعد همسرت میخواد هتل بگیره واسه فامیلاش😵‍💫

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

به نظرتون نرمال آدم باید چقدر عقد باشه ؟

ما یه روزم عقد نموندیم. ما تو عقد از رابطه اینا خبری نیست شوهرمم گفت نامزد بمونیم بعد یه سال نامزدی عقد و عروسیمون یه روز بود

اون مقایسه می‌کنه منم میگم اونا به من ربطی ندارن خانواده من بهش میگن خیلیم اصرار دارن ولی کو گوش شنو ...

اشتباه کردی رابطه داشتی اونم کامل خیلی اشتباهه به نظرم واسطه کن بزرگتری یاپدرت سفت وسخت بگه دیگه بسه وگرنه تا۳سالم طول میده 

منم همینو می‌گفتم می‌گفتم خب حیف پول نیاد که بخوایم بریزیم دهن مردم تهشم قطعاً پشت سرمون یه چیزی میگ ...

آفرین تو توی این عروسی یه سهمی داری توی اون زندگی مسئولیت داری اگه نتونی حالا که عقدی و هنوز زیر یه سقف نرفتی حرفتو عملی کنی اگه زیر یه سقف بری که دیگه هیچ تمومه

یه فکر حسابی و واقعی کن خانوادت و بزرگترام با خودت هم نظر کن 

هر چی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد💚