2777
2789
عنوان

شوهرم از روز اول هی می‌گفت باید چند سال عقد بمونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1664 بازدید | 87 پست
آفرین چه خبره این همه بلاتکلیفی . کاش میشد بطوری درستش کنم

میتونی درستش کنی

نترس 

محکم با خودش و خانواده اش حرف بزن بگو من نمیتونم صبر کنم تکلیف منو مشخص کنین 

بگو اگه میخواین ۴ سال دیگه عروسی بگیرین تاریخ مشخص کنین همین الان پاشین بریم تالار رزروکنیم 

اگه گفتن نه مشخص میشه خالی میبندن و دارن دست به سرت می‌کنن 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میترسم دوباره زوری انجام بده ولی من دیگه واقغا قطعش میکنم . خدا رفتگان شما رو بیامرزه عموم یکبار ...

ببخشیدا بیخود میکنه زوری انجام میده 

اصلا باهاش تنها نمون 

بگو یا تاریخ عروسی رو مشخص کن تالار رزرو کن یا اگه رابطه میخوای منو با خودت ببر همونجایی که کار میکنی 

الانم دیر نیس.شرایطشو نذار پیش بیاد.بگو خانوادم ناراضین.نمون اینجا.تا میتونی تو خرج بندازش.و در نهای ...

من آنقدر دعوا داشتم باهاش سر اینکه برام خونه بگیر اونجا بابام که فوت شده هیچی بقیع هم بهش میگن بهونه گرونی میاره 

فکر میکنم باید خودم جدی دست به کار. شم و دیگه اجازه رابطه رو ندم 

من آنقدر دعوا داشتم باهاش سر اینکه برام خونه بگیر اونجا بابام که فوت شده هیچی بقیع هم بهش میگن بهونه ...

ببین این شوهرت هوا برش داشته

جیب خالی پز عالی؟ بگو پول نداری عروسی نگیر پول عروسی رو سرمایه گذاری کن من حوصله ندارم به خاطر یه عروسی کل زندگیمو قسط بدم 

این آدم مسئولیت پذیر نیستا ،،، به حرف زنش که هیچ گوش نمیده نظر تو و خانوادتم که براش مهم نیس پس فردا ...

منم همینو می‌گفتم می‌گفتم خب حیف پول نیاد که بخوایم بریزیم دهن مردم تهشم قطعاً پشت سرمون یه چیزی میگن نه من نه شوهرم هیچ کدوم فامیل درست حسابی نداریم تماماً حسود دعانویس و ندید پدید 

فکر می‌کنم باید خیلی جدی دست به کار شم من چندین بار باهاش حرف زدم ز این گوش تو می‌کنه از گوش در 

باید یه فکر حسابی کنم 

وای چه بد.بعدم زیرسقف برید ازاین جور مشکلات زیاد دارید

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن