2777
2789
عنوان

شوهرم از روز اول هی می‌گفت باید چند سال عقد بمونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1664 بازدید | 87 پست
با رابطه دوران عقد مخالفم به خاطر همین چیزاخیلی آقایون بعدش خوش میگذره زیر بار عروسی نمیرن

من خودمم می‌دونم چرا زیر بار نمیره می‌خواد فعلاً خرج منو نده البته ماهیانه یه مقدار بهم میده ولی منظورم می‌خواد فعلاً خونه خودمون باشم که خرجاش کمتر باشه وگرنه الانم می‌تونه یه خونه خیلی معمولی اجاره کنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون مقایسه می‌کنه منم میگم اونا به من ربطی ندارن خانواده من بهش میگن خیلیم اصرار دارن ولی کو گوش شنو ...

این آدم مسئولیت پذیر نیستا ،،، به حرف زنش که هیچ گوش نمیده نظر تو و خانوادتم که براش مهم نیس پس فردا توی زندگی هر کاری کنه به حرف تو کاری نداره  باید از اول باهاش طی میکردی  چه لزومی داره هزار نفر مهمان و چندین ساب عقد که آخر سرم کلی پشت سرتون حرف مفت میزنن فلان بود بدرد نمبخورد خوش نگذشت،،، اون یک میلیاردو بدین یه ماشین خوب و تمیز بگیرین یا برای خونه  ،،، یکاری کن دیگه ساکت نشین یه بحثی دعوایی قهری  یا اینکه پولتون به باد و چن سال معطل بمونی

هر چی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد💚

خیلی اشتباه کردم خیلی اصلا نباید به رابطه راضی میشدم ولی اخع اصلا به رضایت من هم نبود از زمان نامزدی ...

الانم دیر نیس.شرایطشو نذار پیش بیاد.بگو خانوادم ناراضین.نمون اینجا.تا میتونی تو خرج بندازش.و در نهایت بذا بزرگترا باش حرف بزنن.پدرت اولتیماتوم بده.تا فلان روز رفتین رفتین،نه که دخترم جدا میشه.درستشم همینه.مردم تو ده سال دو تا بچه میارن.اقا میخواد عقد بمونه ول بگرده

خب پس همونهمیگه زنم خونه باباش میخوره می‌خوابه خرجش با اوناست هروقت بخوام میرم پیشش چرا عروسی بگیرم

خب دقیقا همینه دقیقا همینه . میگه فعلا باید پول جمع کنم برا عروسی 

خیالش راحته 

چند بار گفتم لااقل منو ببر پیش خودت محل کارت اونجا خونه اجاره کن میگه نمیشه ولی می‌دونم که میشه فقط نمیخاد خرج من بکنه 

بابام که فوت شده

عزیزم خدا رحمتشون کنه

بزرگتری عمویی پدربزرگی کسی نیست باهاش مشورت کنین ؟

خب اینطوری نمیشه که میخوای ۳ ۴ سال صبر کنی؟ از کجا معلوم تا اون موقع بتونه پول همچین مراسمی رو جمع کنه اونم در حالی که هر روز همه چی گرون میشه

به نظرم اول رابطه رو قطع کن اصلا اجازه نده

بعدشم ببخشید خرش کن بگو میخوام زودتر بچه دار بشم تو این گرونی نمیخوام پول هدر بدی و ......

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
خب دقیقا همینه دقیقا همینه . میگه فعلا باید پول جمع کنم برا عروسی خیالش راحته چند بار گفتم لااقل منو ...

خیلی پر رو شده زودتر جمعش کن

به پدر و مادرش بگو من نمیتونم صبر کنم یا زودتر عروسی بگیرین یا من برم پیش شوهرم

ببین زودتر تکلیفت رو مشخص کن آخر کار به خودت میای می‌بینی کلا آدم اشتباهی رو انتخاب کردی چند سال عمرتم سوزوندی 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
این آدم مسئولیت پذیر نیستا ،،، به حرف زنش که هیچ گوش نمیده نظر تو و خانوادتم که براش مهم نیس پس فردا ...

خدا کنه درست بشه من تا الآنم همه تلاشم کردم یغنی الان دیگه باهاش رابطه نداشتع باشم درست میشه ؟ 

عزیزم خدا رحمتشون کنهبزرگتری عمویی پدربزرگی کسی نیست باهاش مشورت کنین ؟خب اینطوری نمیشه که میخوای ۳ ...

فقط میترسم دوباره زوری انجام بده ولی من دیگه واقغا قطعش میکنم . خدا رفتگان شما رو بیامرزه عموم یکبار بهش گفت ولی بازم گفت پول ندارم فلان زن عموم گفت دیگه شما جفت همید باید کنار هم باشین این همه دوری برا چیه . می‌دونی تا آدم خودش نخواد قبول کنه قبول نمیکنه . مگه اینکه دیگه خودم بزارمش تحت فشار