2777
2789
عنوان

شوهرم از روز اول هی می‌گفت باید چند سال عقد بمونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1667 بازدید | 87 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما دوران عقد بهش خوش میگذره مثل بقیه مرداد اگه مجبور بود فقط پول خرج کنه و آلاخون والاخون باشه خود ...

اشتباه خیلی بزرگی که من که کردم این بود که خریت کردم اجازه رابطه کامل رو دادم بشدت پشیمونم

واقعا بچگی کردم 

نباید از اول قبول میکردی

ایشونم مطمئن باش روی همون ۱۰ سال برنامه ریزی کرده تا پولاشو جمع کنه

بگو پدرت با پدرش صحبت کنه بگه درست نیست عقد طولانی بشه رسم نداریم و اینا

یه عروسی جمع و جور بگیرین و تمام 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

تجربه ثابت کرده پسرا حرفی اول بزنن روش میمونن و کوتاه نمیان درواقع تیپ شخصیتی آدما عوض نمیشه مخصوصا آقایون توام با آگاهی ب این موضوع زنش شدی

حالا ببین چاره چیه

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
اشتباه خیلی بزرگی که من که کردم این بود که خریت کردم اجازه رابطه کامل رو دادم بشدت پشیمونمواقعا بچگی ...

خب پس همونه

میگه زنم خونه باباش میخوره می‌خوابه خرجش با اوناست هروقت بخوام میرم پیشش چرا عروسی بگیرم 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
عزیز من طرف از اول حرفشو گفته خوب نمیخواستین نباید قبولدمیکردین یا حداقل شرایطو براش سخت میکردین.شرط ...

خیلی اشتباه کردم خیلی اصلا نباید به رابطه راضی میشدم ولی اخع اصلا به رضایت من هم نبود از زمان نامزدی اوایلش که کاملا زوری بود . نمیگم که میل نداشتم اما آنقدر زود نمیخاستم 

خیلی خیلی بچگی کردم باید جلوش وامیسادم

گفتم بابا چه خبره الآنم به هیچ صراطی راضی نیست لااقل خونه رهن کنه اجاره کنه تو شهر محل کار خودش که م ...

والله حس خوبی نگرفتم حس میکنم زن گرفته فقط دهن بقیه رو ببنده و دنبال چیزای دیگس،منم یه دوست داشتم شوهرش بندر بود زنه اصرار میکرد مام ببر همون جا با امکانتات خوب ولی مرده زیر بار نمیرفت و کلا با زنشم مشکل داشت خب تو باشی مردی که بیست و پنج روز ماه و نمیخواد کنار زن و بچش باشه چی میدونی!!!!!؟