2777
2789
عنوان

بکی از معیارهای اصلیم برای ازدواج کم جمعیت بودن اون خانواده س

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 44 پست

من برعکس شما بودم 

خانواده پر جمعیت دوست داشتم 

چون خودم تو خانواده کم جمعیتی بودم از کوچیکی تنها بودم 

خیلی خوشحال شدم وقتی فهمیدم شوهرم کلی آبجی داره

ولی وقتی نامزد شدیم فهمیدم خواهرشوهر هام از خودم خیلی بزرگ ترن و از همه مهم تر بسیار روابط سردی با هم دارن به طوری که من الان دو ماه و نصفه که زایمان کردم هنوز خواهر شوهر ها و برادر شوهرها نیومدن پیشم سر بزنن 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقدم کم نباشن ک اگر اتفاقی برای پدر مادره افتاد شوهرت دست تنها باشه همش بیفته گردن اون

سخت میشه خلاصه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
تک فرزندم به درد نمی خوره نه میشه غیبت خواهر شوهر و جاری کنی یا بینشون موش بدوونی😄مهم تر از همه کار ...

عزیزم پرجمعیتی همیشه مزیت نیست.پدر شوهر من ۳سال تمام سرطان داشت وهمسرم فقط بهش رسیدگی می کرد درحالیکه ۵ تا بچه هستن. وهمه خودشون کشیده بودن عقب

اگ همچیش ایده ال باشه اوکی

ببین اگه خانواده پر جمعیت باشه وبی آدم باشن مهربون باشن اهل رفتو آمد سالم باشن اهل گردش باشن .اهل طعنه و تیکه و دعوا نباشن خیلیم خوبه.خانواده شوهر من یه برادر فقط داره اونم خاله زنکو اهل رفت آمد نیس اصلا.خودشو خانمش خیلی حسادت میکنن برا همین رفتو امد نمیکنن.خانواده من پر جمعیته کلا عیدا و تابستونا میریم سمت خواهر برادرا من

خواهر منم یه خواستگار خوب وضع توپ واسه دخترش اومد ردش کرد همه گفتن چرا عالیه گفت نه من بچم نمیتونه خانواده شلوغ باشه هفته ای حتی ماهی یکیشون بیان بازم زیاده 

راست می‌گفت خیلی زیاد بودن هر کدومم چند بچه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
انقدم کم نباشن ک اگر اتفاقی برای پدر مادره افتاد شوهرت دست تنها باشه همش بیفته گردن اونسخت میشه خلاص ...

الان دقیقا تو خانواده شوهر من همینه.یه برادر داره ولی همه کارای پدر مادرش گردن شوهر منه

چرا ول کنم؟گفتم تو‌تاپیک ی مهمونی بخای بدی فقط ببین چندنفر میخان بیان خونه ادمکلا من حوصله شلوغی ندا ...

منظورم کسایی که میگن معیارت غلطه مگه میشه معیار آدم غلط باشه هر کسی طبق شناختی که از خودش داره یه چیزی رو میپسنده یه چیزی رو نه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ببین اگه خانواده پر جمعیت باشه وبی آدم باشن مهربون باشن اهل رفتو آمد سالم باشن اهل گردش باشن .اهل طع ...

ما خودمون ده تا بچه ایم ولی هر کدوم یه شهریم آخرین باری که خونه یکی از زنداداش ها رفتم اصلا یادم نیست چون واقعا هم انگار زیاد خوشش نمیاد بریم 

فقط ۲ تا زنداداشم و ۳ تا آبجیم تو یه منطقه و محل هستن اونا باهم در رفت و آمدن 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹