2777
2789
عنوان

برام خیلی جالبه ک شوهر داشتن برا بعضی حانما انقد مهمه ک حاضرن

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 64 پست
گلم هیچ فرقی بین زن ومرد نیس مردها باافزایش سن بحث اسپرم ضعیف وجهش زا داریم دخترا هم میتونن مجرد زند ...

من مستقلم خواستگار هم زیاد دارم ولی همه درب و داغون. خب سری که درد نمیکنه چرا دستمال ببندم. بالاخره تو نی نی سایت یکی حرف منو فهمید. تو دوست خوب منی  

بالاخره نسل بشر ادامه پیدا میکنه واونم از طریق ازدواج.‌اینکه دختری فکر کنه خیلی بهتر وسرتر از همسرشه ...

ب اینم فک کن شاید اونا حدشونومیدونن وشما دچار عزت نفس پایین واعتمآد بنفس زیر زمینی

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من مستقلم خواستگار هم زیاد دارم ولی همه درب و داغون. خب سری که درد نمیکنه چرا دستمال ببندم. بالاخره ...

اونایی ک فک میکنی درب وداغدنن رو اجازه نده بیان حتی خونه .چون خونه حرمت داره و هرکس سمت چیزای خوب دست میبره

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

با حرفات موافقم ولی تو اصلا نمیدونی اونا چی میکشن که اینایی رو که تو گفتی رو ترجیح میدن خیلیا رو دیدم که خونه ی پدری براشون جهنم بوده ولی بازم شوهر عوضی رو ترجیح دادن 

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

ما هم نیاز داریم ازدواج کنیم ولی ازدواج فقط نباید بر اساس نیاز باشه چون ما با انتخاب یک نفر در واقع داریم یک نسل رو می سازیم!

به نظرم ازدواج یه انتخاب فردیه که تاثیر زیادی رو جامعه داره حتی یک ازدواج!

پس فقط نباید به خاطر نیاز یا فرار ازدواج کرد❤️✌️

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

با حرفات موافقم ولی تو اصلا نمیدونی اونا چی میکشن که اینایی رو که تو گفتی رو ترجیح میدن خیلیا رو دید ...

من میفهمم اونا چی مئگن .ایناا بااین مدل ازذواجا فقط روز محکومن ب جدایی

زشته شما هم به خانما مثل کالا نگا می کنید

کالا چیه صحبت سرارزش هس ک باید بخودت بدی .تو مخت چیه

حرف مردم هم میتونن افسرده کنه، ایکاش جهان سومی نبودیم فقط همین

شنوندهباید عاقل باشه منم شرایطم سخت بود همه میگفتن توی ۲۹ سالگی وقته شوهرته  ولی پزشکی اوردم

مردم ما گاهی حرفای خدارم عوض میکنن پیامبر خدا که بماند

منظور اینک ۱۴۰۰سال پیشم آزدواج ی چیز اونقدر مهم وواجبی نبود ک برهر طریقی بش تن داد