2777
2789
عنوان

برام خیلی جالبه ک شوهر داشتن برا بعضی حانما انقد مهمه ک حاضرن

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 64 پست
اونایی ک فک میکنی درب وداغدنن رو اجازه نده بیان حتی خونه .چون خونه حرمت داره و هرکس سمت چیزای خوب دس ...

من اجازه نمیدم کسی خونه بیاد یعنی اون سنتیا میان خونه. معمولا سعی میکنم بیرون ببینمشون. چی بگم والا. به نظر من بعضی وقتا ازدواج نکردن بهتر از یه ازدواج غلطه.مجردی یه درده ازدواج بد هزارتا درد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موافقم با حرفت

ولی خب تو جایی که ما داریم زندگی میکنیم،برای بعضیا حرف مردم مهم تر از نون شبه

سر همین حرف مردم خیلیامون بدبخت شدیم

البته من از اول زندگیم درحال جنگیدن با این حرفا بودم

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

همشم به خاطر حرف مردم نیست طرف خودش دوست داره ازدواج کنه بچه دار باشه سروسامان بگیره وقتی سنش بالا رفته و خاستگار مناسب نیست تا کی بشینه منتظر اینکه آیا خاستگار مناسب میاد 

کاش پرخاشگر نباشیم... رو کالا تخفیف میزنن منظور شما چیه

ی تشبیه بود ک با خودتون این رفتارو نکنید شما مگ کالاایین

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

همشم به خاطر حرف مردم نیست طرف خودش دوست داره ازدواج کنه بچه دار باشه سروسامان بگیره وقتی سنش بالا ر ...

مگ ادم غاقل چون تشنشه از اب فاضلاب میخوره ک ب تبعات بعدش برسه صرفا چون تشنشه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

موافقم با حرفتولی خب تو جایی که ما داریم زندگی میکنیم،برای بعضیا حرف مردم مهم تر از نون شبهسر همین ح ...

حتی الانشم ادمای کم عقل تو این عصر کم نیستن نمونش تاپیک من پستاشوبخون

من اجازه نمیدم کسی خونه بیاد یعنی اون سنتیا میان خونه. معمولا سعی میکنم بیرون ببینمشون. چی بگم والا. ...

چرا میگی بعضی وقتا.....اثرات ازدواج بد میدونی چیان

مگ ادم غاقل چون تشنشه از اب فاضلاب میخوره ک ب تبعات بعدش برسه صرفا چون تشنشه

منظورم اینه به خاطر حرف مردم همیشه نیست منظورتو از فاضلاب نمی‌فهمم پسری که سطحش پایینه ولی اخلاق داره یعنی فاضلابه

اونا ممکنه اشتباه کنن 

مثل همه اشتباهایی که خودت تو زندگی انجام دادی 

تو بابت انتخاب اشتباه داری بقیه رو سرزنش میکنی بقیه هم ممکنه بابتت تصمیم های غلط دیگت سرزنشت کنن

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

تو یکم زیادی شکم ات سیره خوش بهت گذشته جای اونا نیستی داری تحقیرشون میکنی

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

تو یکم زیادی شکم ات سیره خوش بهت گذشته جای اونا نیستی داری تحقیرشون میکنی

شمام زیادی مخ نداری و دمپایی بکاره آون بالاها

شمام زیادی مخ نداری و دمپایی بکاره آون بالاها

دمپایی بکار باشه بهتر از اینه آدم حرف دهنشو نفهمه یه چی بپرونه اونه حرفای عقل نداشته اش نباشه چرندیات اینستا و توییتر 

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

اونا ممکنه اشتباه کنن مثل همه اشتباهایی که خودت تو زندگی انجام دادی تو بابت انتخاب اشتباه داری بقیه ...

خداییش تاپیک چیه برداشت ها چی