2777
2789
عنوان

برام خیلی جالبه ک شوهر داشتن برا بعضی حانما انقد مهمه ک حاضرن

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 64 پست
این حرفا ی تلنگره اگ مسیر هموار بود ک همه درس میخونن بنظرت برا چی زنی خودب ساختن سخته چون راهشم سخته ...

اون مسیری که میگی مثلا کسی خونوادش پول کمک اموزشی نمیده یا روستاست خودش تلاش میکنه دانشگاه قبول بشه روپای خودش بالیسته آره 

ولی هنوز دخترایی هستن که خونواده اجازه دانشگاا رفتن بشون نمیدن بیرون رفتن نمیدن سرکوفت خواستگار نداشتن بهش میزنن وووو 

الان گوز ب شقیقع چ ربطی داش حتی پیامبر تو جملاتش میگ سعی کنید دختران خودرو ب کسانی ک سطحشون بهتر هس ...

خود پیامبر با حضرت خدیجه که چندین سال اختلاف سنی داشت ک خیل هم پولدار بود ازدواج کرد چی میگی، بااصل حرفتون موافقم که هم سطح باشن ولی مثال خوبی نزدی  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله شنونده باید عاقل باشه وگرنه مردمی ک ب سردرد خودشون اهمیت بیشتری میدن تا مرگ من وشما حرفشون کجاس

خب همه این نمیفهمن متاسفانه 

الان شوهر من محل زندگیمون تغییر نمیده چون محل بچگیش میگه مثلا بریم یه محله دیگه زنش بردش دلش نمیخاد اینجوری بهش بگن 

به نظرتون من چقد میتونم با این آدم بحنگم یا مثلا طلاق بگیرم چون گوش نمیدا هنوزم متاسفانه حرف مردم واسه خیلیا مهم

(سطح بندی آدم‌ها، ) عبارتِ «در حدّم نیستی!» و ذهنیّتی که پشتش هست، خیلی زننده است! 

آدم‌ها در انسان بودن برابرند.

باورهای سازنده و اعمال شایسته که موجب ترقی و تعالی آدم می‌شن، از انسان موجود بهتری می سازه که اونهم تشخیصش با خداست.

بالاخره نسل بشر ادامه پیدا میکنه واونم از طریق ازدواج.‌اینکه دختری فکر کنه خیلی بهتر وسرتر از همسرشه به چندتا مسئله برمیگرده‌....یا توهم خودبرتر بینی دارن..مثلا فکر میکنن چون چشم وابرو قشنگی دارن همین کافیه دیگه کمتر ازدکتر مهندس نباید بیاد..بعضیا فکر میکنن چون لیسانس دارن خواستگار دیپلم خیلی پایینتره درشان خودشون نیست..درحالی که چهارتا کتاب خوندن برتری خاصی به ادم اضافه وکم‌نمیکنه...یا واقعا خواستگاری درحد خودش نداره زیاد.خواستگار زیاد میره ومیاد ولی اکثرا واقعا پایینترن  دیگه اگر بخواد ازدواج کنه باید بین اینا یکی که نزدیکتر به سطح خودش باشه انتخاب کنه‌‌‌....یا سن پایینتر خواستگار درسطح خودش داره ولی اینقدر سختگیری الکی دارن که این قدش بالای ۱۸۰ نیست.‌این ماشینش پرایده که سنشون میره بالا به یکی که از معیاراش پایینتره راضی بشن

پارسا پسرمامان😍
عزیزم پیامبر اصلا همچین چیزی که شما گفتی نفرمودن

حصرت علی فک کنم گفتن دخترتون بدین به کسی که شرایطش مث خونه پدر باشه حداقل یه همچین چیزی اگه اشتباه نکنم مثلل اگه خونه پدر دختر ماشین داره شوهرش هم باید بتونه فراهم کنه یعنی هم کفو بودن گفته 

برای منم سواله. همیشه میگم کاش فشار جامعه و خانواده و مسئله باروری اینقدر دخترارو تحت فشار نمیذاشت که به هرکسی جواب مثبت بدن. الان پسرا همه کار میکنن همه خونه مجردی دارن همه چیز میکشن و همه چیز میخورن و با هزار نفرهم رابطه دارن در نهایت میرن سراغ یه دختر خوب و زندگی کن که 10 سال از خودش کوچیکتره. ولی تمام دخترای خوب و با شخصیت و آپشنال موندن چون پسرایی که موقعیت دارن قصد ازدواج ندارن. لعنت به جامعه ما که همه چیز به ضرر دختراست

برای منم سواله. همیشه میگم کاش فشار جامعه و خانواده و مسئله باروری اینقدر دخترارو تحت فشار نمیذاشت ک ...

گلم هیچ فرقی بین زن ومرد نیس مردها باافزایش سن بحث اسپرم ضعیف وجهش زا داریم دخترا هم میتونن مجرد زندگی کنن وعشق وحال کنن تو خودت زندگیتو میسازی مستقل شو باقیش در مسیر حله

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

حصرت علی فک کنم گفتن دخترتون بدین به کسی که شرایطش مث خونه پدر باشه حداقل یه همچین چیزی اگه اشتباه ن ...

مظالعاتت کمه بزن تو هوش حداقل

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

آخه تو نمیدونی زندگی با والدین سمی خود مرگه شاید با ازدواج بتونن بدون سرکوفت و تحقیر و طرد شدن با هم ...

ن اونجام بت مئگن مگ اینجا خونه اقاته هر غلطی میکنی