2777
2789
عنوان

80 گرم طلا قرض دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 99 پست
عکس طلا و فاکتور طلات رو هم داشتید عالی میشد ولی به هر حال مسئله ایه که پذیرفتی و انجام شده بدبین نب ...

متاسفانه ندادم اما موقع فروش رسید گرفتن که دقییا چند گرم به چه قینت فروش رسیده بدنش بهم عالیه 

من شاغل نیستم دانشجوام یه درامد خیلی کمی دارم خرج خودم میکنم ولی خرج خواهرمو خودشون میدن😐😂😂😂خرج ...

یچیزی برام جالب بود شما که استطاعت مالی دارین چرا هم زمان با دانجشو بودن باید شاغل باشی اخه؟خسته کننده نیست؟؟؟

چون ما که مثلا جز رده معمولی ای به حسابب میایم و اون پول تو جیبی بابا شاید اصلا به کافه رفتن مون هم تا حتی تا ته ماه نرسه باز حاضر نیستم برم کنار دانشگاه کار کنم و حاضر بودم به همون لباس و خرجی که ای بابام میده راضی باشم .

دیگه اگر جوری بودن که ماشین هم بهم میدادن و خرجی هم کامل میدادن که عمرااااا میرفتم

سرکار چی میری؟صرفا میپرسم که ایده بگیرم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😐😂😂😂😂وایییپول قرض دادن به خانواده خیبی سخته بابام امروز میگفت مگه من بردمش کجا برای خودتونه🤦‍♀ ...

اره تهشم همینو میگن 

حالا برا من خرجمو نمیدادن در حد اب و غذا 

باید با سود پولم دکتر و خرجامو میدادم .حالا انشالله میدن کم کم ب بهونه های مختلف بحثشو پیش بکش

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

تا وقتی طلا دستشونه دیگه پدرم ۵۰ سالشه نه خواهر کوچیک دارم دو تا که خیلی حساب و کتلب داشتن و دارن😐� ...

خب سنش بالا نیست بابا بیخیال شل کن😂

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

یچیزی برام جالب بود شما که استطاعت مالی دارین چرا هم زمان با دانجشو بودن باید شاغل باشی اخه؟خسته کنن ...

دانشجو تکنسین اتاق عمل هستم 

به خاطر هفته ای یک یا دو بار شیفت بیمارستان ماهانع بهمون حقوق اندکی میدن وگرنه سر کار نمیرم

اره بالا کی میتونه سر کار بره اخه همزمان با دانشجویی.من که پامم شکست این ترم هم مرخصی گرفتم تا ببینم ترم بعد چی پیش میاد 

دانشجو تکنسین اتاق عمل هستم به خاطر هفته ای یک یا دو بار شیفت بیمارستان ماهانع بهمون حقوق اندکی میدن ...

اهاا 

یعنی خرج خودت رو با همین پیش میبری؟

کارای اینجوری باز خوبه ولیدخب حقوقش به خستگیش نمیارزه ولی اینکه بخوای مرتب بری سخته 

اره تهشم همینو میگن حالا برا من خرجمو نمیدادن در حد اب و غذا باید با سود پولم دکتر و خرجامو میدادم . ...

نه اینا جهاز خوب خرجم همه چی اوکیه 

مخصوصا الان دارم ازوواج میکنم خرجم بالاتر رفته خب 

اصلا کلا تا بعد عقوم قصد گرفتنشو ندارم چون بالاخره خرج داره 

اما باید بحثشو بکشم وسط بدونن که اون با این خرجا جداعه

موضوع سر منطق و احساسه. واسه غریبه با منطق تصمیم میگیری و عمل میکنی ولی واسه خانواده  با احساست.اگر با منطق حرف بزنی و عمل کنی بهشون برمیخوره.من که کلاه گشادی سرم رفته و چوبشو خوردم.۴۵گرم طلا دادم به برادرم هیچی که ازش ندارم،طلامم عین یه سوزن تو انبار کاه گم شد،چون ورشکست شده روی خاک نشسته😓

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
اهاا یعنی خرج خودت رو با همین پیش میبری؟کارای اینجوری باز خوبه ولیدخب حقوقش به خستگیش نمیارزه ولی ای ...

نه خرجمو نمیده بابا کمه 

پول لیزر و کافه رفتت و خرجای معمول ماه رو میده نامزدمم ماهی ۶ میریزه برام بابامم ماهانه میزنه برام ولی کلا خواهرم کلا خرجش بالاتره خیلی قر و فر داره 

دیگه کارآموزیمون هست مجبوریم بریم🤦‍♀️الان فعلا وارد اتاق عمل نشدیم تا از سالد۳ انشالله

موضوع سر منطق و احساسه. واسه غریبه با منطق تصمیم میگیری و عمل میکنی ولی واسه خانواده با احساست.اگر ...

ای وایییی چقدر بد واقعا اونم تو این وضع که طلا انقدر گرونه 

اره ادم با خانواده خودش روش نمیشه واقعا🤦‍♀️

بابام میکه مگه کحا بردمش برای هودتونه 

ولی خب من دو تا دیگه خواهر دارم برای من تنها نیست دیگه میشه مال سه تامون و زورم میاد🤦‍♀️

نه اینا جهاز خوب خرجم همه چی اوکیه مخصوصا الان دارم ازوواج میکنم خرجم بالاتر رفته خب اصلا کلا تا بعد ...

خب خوبه ببین اگ خودشون خریدن ینی از درامد خودت نبوده خیلللی روش حساب نکن .چون پولو مال خودشون میدونن .ولی میگی رسید گرفتن ک چقد بوده خب احتمالش خیلی زیاده ک بدن

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

خب خوبه ببین اگ خودشون خریدن ینی از درامد خودت نبوده خیلللی روش حساب نکن .چون پولو مال خودشون میدونن ...

نه اونا برام نخریدن 

من ۲ سال پیش طلاق گرفتم از اونه و مال منه واقعا من کلی اسیب دیدم و جدا شدم خدایی حق خودنه اون طلاها🤦‍♀️حتی از خواهرم حرف شنیدم 

ای وایییی چقدر بد واقعا اونم تو این وضع که طلا انقدر گرونه اره ادم با خانواده خودش روش نمیشه واقعا🤦 ...

خودم تو شرایط سختی ام چندین بارم بهش گفتم.من پولمو نیاز دارم. اصلا نه پیاممو جواب میده نه به روی خودش میاره. 

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا