2777
2789
عنوان

80 گرم طلا قرض دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 99 پست
نه بابا میگم که تالار داره

اها اره من متوجه نشدم یه سهار دار دیدم فک کردم کارخونه و شرکت و این هاست

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

واییی من۹ _۸سال پیش  نقدینگیم ۱۵ ملیون بود .مامان بابام میخواستن ماشین بخرن گفت بده قرض یماهه میدم .یه ماه شد ۶ ماه آخرم ۱۰ تومن دادن .میخواستن اسممو از شناسنامه در بیارن😑😑😑

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میفهممت

منم شاغلم پس انداز میکنم

مامانم میگه کم خرج کنه جهازتو خودت باید بخری

ولی خواهرم سرکار نمیره

مامانم خرجشو میده همه چی براش میگیره

من سالی یه دست لباس خونگی شاید 

خودشم پول پس انداز میکنه ولی میدونم بیشترشو میده به خواهرم میگه جهازتون شکل هم بشه

من دوست نداشتم این شغلو منو زوری فرستاده بود

درکل تاحالا بابام ازم پول قرض نگرفته ببینم چه حسیهبعد طرف دلشوره گرفته از باباش بدون مدرک و سند و... ...

اخه حساب حسابه و کاکا برادر از قدیم گفتن 

من خب شاید میخواستم بزارم رو ماشینن یا اصلا استفاده زینتی کنم ولی با رضایت خودم دادم بابام اما انتظار رسیدی چیزی داشتم خدایی ولی هیچی 

اها اره من متوجه نشدم یه سهار دار دیدم فک کردم کارخونه و شرکت و این هاست

نه بابا 

من میخواستم ماهی به انداره پولم از تالار بهم سهم بده و سود بده 

مثلا یک دهم یک پانزدم اصلا هر چی ولی گفتن نه بده قرضی 

قرضی هم که میگم کاش زود برش گردونن

اخه حساب حسابه و کاکا برادر از قدیم گفتن من خب شاید میخواستم بزارم رو ماشینن یا اصلا استفاده زینتی ک ...

اگه بهش اعتماد داری پس میده حتما 

کسی که نخواد پس بده صدتا سفته و شاهد هم بنویسن نخواد بده نمیده

حتما پس میده بد به دلت راه نده

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

خودت حتما شاغلی و بهش نیاز نداری وگرنه اینکارو میکردن براتانشالله کارشون رونق بگیره عزیزم

دانشجوام ولی اره درامدی دارم ماشین هم برام گرفتن نیاز ندارم بهش ولی خب با حرف امروزش یکم نگران شدم که قصد نداشته باشن برش گردونن

ممنونم عزیزم

واییی من۹ _۸سال پیش نقدینگیم ۱۵ ملیون بود .مامان بابام میخواستن ماشین بخرن گفت بده قرض یماهه میدم . ...

😐😂😂😂😂واییی

پول قرض دادن به خانواده خیبی سخته 

بابام امروز میگفت مگه من بردمش کجا برای خودتونه🤦‍♀️🤦‍♀️

نه بابا من میخواستم ماهی به انداره پولم از تالار بهم سهم بده و سود بده مثلا یک دهم یک پانزدم اصلا هر ...

نگفتی تا کی؟

راستش من خیلی نمیتونم بگم رفتار درست چیه چون من حاضرم کلیه مو در بیارم بدم بابام بی حساب کتاب😂🚶‍♀️ ، ولی شرایط شما فرق میکنه خواهر برادر بزرگ دارین و احتمالا سن پدرتون هم بالا باشه و حق دارین بابت نگرانی

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

برده فروخته رسید گرقته که چند گرم به چه قیمت فروخته شده حداقل اونو بهم بدن عالیه

عکس طلا و فاکتور طلات رو هم داشتید عالی میشد 

ولی به هر حال مسئله ایه که پذیرفتی و انجام شده بدبین نباش خیره انشاالله 

میفهممتمنم شاغلم پس انداز میکنممامانم میگه کم خرج کنه جهازتو خودت باید بخریولی خواهرم سرکار نمیرهمام ...

من شاغل نیستم دانشجوام یه درامد خیلی کمی دارم خرج خودم میکنم ولی خرج خواهرمو خودشون میدن😐😂😂😂خرج منم میدن ها اما اکثرا با خودمه تازه من کم خرج خواهرم پر خرججججج 

ولی زورم میاد طلاهامو جای جهاز و ماشین حساب کنن بعد برای خواهرم هم بعدا بخرن 

دانشجوام ولی اره درامدی دارم ماشین هم برام گرفتن نیاز ندارم بهش ولی خب با حرف امروزش یکم نگران شدم ک ...

به نظرم با داشتن همچین پدر حامی ای اصلا غصه اینا رو نخور خدا سایه شو رو سرت حفظ کنه طلا بخوای بازم میخره🫶

نگفتی تا کی؟راستش من خیلی نمیتونم بگم رفتار درست چیه چون من حاضرم کلیه مو در بیارم بدم بابام بی حساب ...

تا وقتی طلا دستشونه دیگه 

پدرم ۵۰ سالشه 

نه خواهر کوچیک دارم دو تا که خیلی حساب و کتلب داشتن و دارن😐😂😂😂😂بعد ادم زورش میاد 

وگرنه بابام هم جایی نمیبره

بعد من میخواستم یه سرویس خوب و سنگینمو بدم که سر عقد بهم بدن اما فروختن و باید سبک بدن بعد برای خواخرام قطعا میخرن سنگین میدن از الان بهم گفتن🤦‍♀️هعیییی