2777
2789
عنوان

80 گرم طلا قرض دادم

1611 بازدید | 99 پست

۸۰ گرم طلا قرض دادم به بابام 

ولی نه دست نوشته ای نه شاهدی‌جز مامان و خواهرم

کلا هیجیییییی 

بابام مرد خوبیه میده ولی اگه دور از جون چیزی بشه از کی بگیرم

تازه خواهرم باهام قهر بود گفتم چته گعت قراره تو کارشون شریکت کنن بعت سهم بدن گفتم نه بخدا قرضیه😐🤦‍♀️

امروز حرف طلا شد پدرم گفت مگه بی خرجی گذاشتمت جهاز و همه چی هم که برات بهترین گرفتم 

راست میگه اما خب این کارارو برای خواهرم هم میکنه هم خرجشو میده حتی خیلیییی بیشتر از من  و جهاز خوبم میخرن براش. اون طلا مال خودم بوده یعنی فرقی بین منو خواهرم نیست🤦‍♀️

نگرانم برش نگردونن ولی اون یه سرمایه و پشتوانه برای من بود میدونم پدرم خودش پشتوانه منه مال هم داره اما خب اون طلاها مال خودم بود🤦‍♀️🤦‍♀️

چه موقعیت سختی

تو این موقعیت ها خب قطعا گرفتن سند و مدرک و امضا و یاد آوری کردنش بشدت کدورت ایجاد میکنه

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چجوری میخواد برگردونه؟

واقعا میتونه؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

چجوری میخواد برگردونه؟واقعا میتونه؟

۱ میلیارد میشه همش دیگه با وحود کارخونه و سنگ تموم گذاشتن واسه بچه هاش و اوضاع مالیش ۱ میلیارد رو نمیتونه برگردونه به نظرت؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

۱ میلیارد میشه همش دیگه با وحود کارخونه و سنگ تموم گذاشتن واسه بچه هاش و اوضاع مالیش ۱ میلیارد رو نم ...

بالاخره به پیسی خورده که همین یک میلیارد هم گرفته 

نمیدونم امیدوارم همینی که میگی باشه و خیالت راحت بشه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

بالاخره به پیسی خورده که همین یک میلیارد هم گرفته نمیدونم امیدوارم همینی که میگی باشه و خیالت راحت ب ...

اوه اوه اوه 

به پی‌سی خوردن اینا اوج رویای ماست😅😅😅

منظورم از اینا اینا آن که شغلشون آزاده.  پدر جان اسی ۱ میل از اسی گرفته شک نکن اونو تا حالا تو کارش ۵ ۶ میلیارد کرده

چجوری میخواد برگردونه؟واقعا میتونه؟

درامدش خوب بوده تا الان که کم شده و داره با پول من محل کارشو گسترش داده که خب درامدش خیلی بهتر شده

اما من میگم اصلا ماهی ۳۰ ملیون هم بزاره برای طلاهای من و خورد خ رد بخره که این کارو نمیکنه

تا ۳ سال نمیتونه طلاهای منو بخره.یه جا که نمیاد بخره و بدش

اوه اوه اوه به پی‌سی خوردن اینا اوج رویای ماست😅😅😅منظورم از اینا اینا آن که شغلشون آزاده. پدر جان ...

کارخونه نداره که.تالار داره 

اره درامدش بالاعه واقعا 

ولی نمیدونم کی برش میگردونه این طلارو🤦‍♀️🤦‍♀️من راضی بودم که به خاطر طلایی که ازم‌گرفتن و باهاش کار میکنن ماهانه سهمی بهم بدن اما این کارم نکردن 

اوه اوه اوه به پی‌سی خوردن اینا اوج رویای ماست😅😅😅منظورم از اینا اینا آن که شغلشون آزاده. پدر جان ...

درکل تاحالا بابام ازم پول قرض نگرفته ببینم چه حسیه

بعد طرف دلشوره گرفته از باباش 

بدون مدرک و سند و...

اگه انقدر باباش داره که اگه خدای نکرده اتفاقی هم افتاد اون ۸۰ گرم توش گمه اصلا به چشم نمیاد نگرانی نداره که

کارخونه نداره که.تالار داره اره درامدش بالاعه واقعا ولی نمیدونم کی برش میگردونه این طلارو🤦‍♀️🤦‍♀️م ...

خودت حتما شاغلی و بهش نیاز نداری وگرنه اینکارو میکردن برات

انشالله کارشون رونق بگیره عزیزم

درامدش خوب بوده تا الان که کم شده و داره با پول من محل کارشو گسترش داده که خب درامدش خیلی بهتر شده ا ...

درکل نمیشد هم ندی

ای کاش بتونی یواشکی صداشونو ضبط کنی مبنی بر اینکه داد و ستدی انجام شده