2777
2789
عنوان

80 گرم طلا قرض دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 99 پست
کارخونه نداره که.تالار داره اره درامدش بالاعه واقعا ولی نمیدونم کی برش میگردونه این طلارو🤦‍♀️🤦‍♀️م ...

قبل از اینکه بدی باید حرفاتو می‌زدی الآنم دیر نشده 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره دقیقا مساوی میشه ما هم سه تاییم دیگه کسی نمیگه تو پولی داری خداکنه زودتر بهم بدنش اصلا من میخوام ...

وقتی همه جز به جز حساب کتاب میکنن خواهرات که کوچیکترن اظهار نظر میکنن شما چرا سکوت میکنی؟ همه خانوادت رک حرفشون میزنن بدون اینکه نگران این باشن‌شما ناراحت میشین شما با کی رودربایستی داری؟ 

به نظرم با پدرت تنهایی صحبت کن، مردها تو بحث مالی درک بهتری دارن، مامانا احساسی برخورد میکنن

وقتی همه جز به جز حساب کتاب میکنن خواهرات که کوچیکترن اظهار نظر میکنن شما چرا سکوت میکنی؟ همه خانواد ...

اره صد در صد پدرم حساب و کتابش بهتره مامانم از سر و ته ماجرا میزنه😐😐🤦‍♀️

مامانم فعلا هوس کرده خودش دوتا سرویس داشته باشه یه سرویس ۴۰ گرمه داره رفته یکی دیگه خریده سنگین تر ک ...

الان یه دونه ازش سرویس برداربه بهانه اینکه دوست دارم گردنم و دستم طلاباشه ..اگه نگیری بعداکادوبهت میدن البته به خواهرت هم میدن وسرت بی کلاه میمونه

الان یه دونه ازش سرویس برداربه بهانه اینکه دوست دارم گردنم و دستم طلاباشه ..اگه نگیری بعداکادوبهت می ...

اره خوبیش اینه مامانم خیلییی طلا داره و میتونم فوقش از طلاهای مامانم بردارم

نه من هنوزم بهم پول تو جیبی میدن تازه الان نامزدم میده بابام میگه خرجش نکن بزار برای خونه خودت و بهم ...

نه من حتی شده شب عید میخواستم برم لباس بگیرم واسه خونه 

دنبال دورس میگشتم و نبود

لباس نپوشیده شده هم نداشتم دلمم میومد لحظه تحویل نو نباشه

خواهرم زودتر رفته بود چند تا پیدا کرده بود خریده بود

همه جام تیشرت بود که شهری که ما میرفتیم سرد بود

یه دونه اون وسط مسطا پیدا کردم تا خواستم بخرم خواهرم گف میخوامش مامانم واسه اون خرید

هیجوقت اعتراص نکردمااا هیچوقت

این دفعه منظورمم پولش نبود پولی نیست یه دورس اخه

گفتم میذاشتی منم میخریدم حالا تو داشتی

شروع کردن سرم داد زدن که اره تو داری منت میذاری نمیذاری من از پول مامانم خرج کنم میدونستم چشمت مونده

یه سری حرفای عجیب غریب

سر یه دورس

انگار تو دلش مونده بود اینا رو بهم بگه 

بعدا هم هروقت مامانم میخواست بهش پول بده کلی ناز میکرد و دعوا راه مینداخت و داد میزد که من نمیخوام فلانی(من) منت میذاره!

که مامانم کلی قربون صدقش بره بعد با ناز پول رو قبول کنه

بخدا انگار من سر راهیم 

وقتی مادرت طلا زیاد داره شما خودت اشتباه کردی طلاهاتو دادی.

بعد هم وقتی اولش یه حرف دیگه زدن، الان یه حرف دیگه، باید جوابشونو می دادی. خواهرت گفته مگه چیه؟ ۸۰ گرم طلاعه مگه بحث ۸م پوله؟

بعد جالبه از شما قرض گرفتن، الان مادرت دوباره می خواد طلا بگیره، خواهرت هم لمینت؟

با پدرت تنها صحبت کن بگو برنامه هایی دارم، به طلاهام نیاز ندارم، از الان تا مثلا ۶ ماه دیگه ( دیگه خودت می دونی درآمد بابات در چه حده) کم کم ۸۰ گرم طلا رو بخر بهم پس بده.

این کارو نکنی فردا روز میگن هر کسی با اون یکی متفاوته، تو هم می گفتی تا طلاتو پس بدیم